Beauty

Omega+ Complex Cleansing Balm

Omega+ Complex Cleansing Balm este noul produs Paula’s Choice România.

Cred că este de sine înțeles entuziasmul meu, având în vedere că în articolele precende v-am spus că prefer balsamul demachiant, în detrimentul apei micelare. În ultimul timp am descoperit că metoda aceasta de demachiere și curățare în profunzime are efecte extraordinare aspura tenului meu.

Am folosit și alte produse de acest gen, poate veți considera că sunt subiectivă, dar produsele Paula’s Choice nu se compară cu nimic. Sunt cu adevărat la un alt nivel. Pentru mine au fost și rămân o revelație într-ale îngrijirii tenului.

Ce este mai exact acest produs?

Este un balsam pentru curățarea pielii și demachiere, ce dizolvă cu succes machiajul și îndepărtează impuritățile.

Formula este non grasă, ceea ce pentru mine este ESENȚIAL, iar în momentul contactului cu apa, formează o emulsie lăptoasă.

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru mine este faptul că nu irită ochii.

Vă las în cele ce urmează, informațiile oficiale ale produsului:

Proprietăți și beneficii

Omega+ Complex Cleansing Balm conține un complex de acizi grași din uleiuri vegetale, ulei de jojoba și meadowfoam care repară bariera naturală a pielii și previn deshidratarea.

Amestecat cu apă, balsamul formează o emulsie lăptoasă, cu putere mare de curățare, care îndepărtează machiajul, protecția solară, impuritățile și excesul de sebum acumulat pe piele în timpul zilei. Se clătește complet de pe piele nu lasă peliculă grasă și nu usucă pielea.

Pentru cine este potrivit acest produs?

Omega+ Complex Cleansing Balm este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea sensibilă. Este în special benefic pentru pielea deshidratată având rol dublu: demachiant blând sau produs pentru curățarea pielii.

Cum se aplică acest produs?

Masează o cantitate mică de balsam pe pielea udă sau uscată. Adaugă apă pentru a forma emulsia lăptoasă și curăță pielea cu mișcări circulare, blânde. După curățare, clătește pielea cu multă apă căldă.

Poate fi folosit dimineața și/sau seara, ca singur produs de curățare sau ca prim pas în metoda double cleansing, urmat de un cleanser potrivit tipului de ten.

Pentru curățare în profunzime lasă balsamul pe ten 60 de secunde apoi îndepărtează cu o dischetă umedă de bumbac.

Din momentul în care am introdus primul produs Paula’s Choice în rutina mea, am știut că nu voi mai renunța niciodată.

Eficiența este 100%, iar efectele sunt imediate. Cel puțin în cazul meu.

Primul produs a fost Super Light Daily Wrinkle Defense, un SPF colorat ce uniformizează nuanța tenului. ESTE SINGURUL PRODUS CARE MI-A ȚINUT ÎN FRÂU EXCESUL DE SEBUM TOATĂ ZIUA. Mie îmi lucește fața după maxim două ore de la aplicarea machiajului. Ei bine, nu. Cu acest produs, 8 ore nu am avut treabă. Să-l încercați neapărat.

Puteți comanda produsele de pe site-ul oficial al brandului.

Sper că v-au fost de folos informațiile.

De asemenea, vreau să știu, ce metodă de demachiere preferați?

Love,

EDM

Please follow and like me:
fb-share-icon

11 thoughts on “Omega+ Complex Cleansing Balm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *