Beauty

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster este noul produs Paula’s Choice.

Acest brand nu vă este străin, sunt sigură! V-am vorbit de multe ori despre el, pe toate canalele de social-media pe care activez.

Numai despre SPF-ul mineral de câte ori v-am vorbit. Despre Boosterul 10% Niacinamide, de asemenea.

Și nu numai. Sunt o mulțime de produse Paula’s Choice pe care încă le am pe listă.

Ultimul adus în atenție este Omega+ Complex Cleansing Balm, care este cel mai fain balsam demachiant testat de mine. Fără doar și poate.

Despre Paula’s Choice pot vorbi doar la SUPERLATIV ABSOLUT.

Astăzi discutăm despre cea mai recentă lansare : Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster.

Sunteți curioși ce este, mai exact?

  • Tratament anti-aging, hidratează și menține volumul natural al buzelor;
  • Reduce liniile fine din jurul buzelor și îmbunătățește fermitatea;
  • Previne deshidratarea și protejează bariera naturală a pielii.

După prima utilizare vă pot spune că se simte EXTRAORDINAR DE FAIN PE BUZE. Acestea au un aspect natural, un volum natural, iar pe lângă aceste aspecte, le simt EXTREM DE HIDRATATE.

Proprietăți și beneficii

“Hyaluronic Acid+ Peptide Lip Booster este un tratament avansat anti-îmbătrânire pentru buze, formulat cu acid hialuronic, peptide, acizi grași și extracte din plante pentru a hidrata eficient, a minimiza vizibil liniile fine și a menține volumul natural al buzelor.

Boosterul combină mai multe tehnologii specifice tratamentelor care se concentrează pe cauzele care fac buzele să-și piardă volumul natural, forma și capacitatea de a menține nivelul optim de hidratare.

Acidul hialuronic și sferele de burete konjac măresc vizibil volumul buzelor prin absorbția apei care s-ar evapora în mod normal, peptidele susțin forma naturală și reduc liniile fine din jurul buzelor, iar squalane și unturile de soia, cacao și shea oferă un plus de hidratare bogată în antioxidanți.

Hyaluronic Acid+ Peptide Lip Booster are aplicator de metal, textură de ser cremos care se întinde cu ușurință pe piele, nu lasă peliculă lipicioasă și nu are gust neplăcut.Pentru cine este potrivit acest produs?

Hyaluronic Acid+ Peptide Lip Booster este perfect pentru a ameliora semnele de îmbătrânire, inclusiv deshidratarea și liniile fine din jurul buzelor, buzele subțiri, fără volum natural și fermitate.

Cum se aplică acest produs?

Aplică pe parcursul zilei de câte ori este necesar și seara înainte de culcare. În timpul zilei, aplică întotdeauna un balsam de buze cu protecție solară SPF 30 sau mai mare.

Notă: A se păstra la 20-25°C. Aplicatorul metalic poate deveni fierbinte după expunere prelungită la căldură sau lumina soarelui.” SURSA : paulaschoice.ro.

Revin cu feedback și după ce voi termina produsul.

LOVE,

EDM

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *