Beauty

SCALPUL SENSIBIL

Scalpul sensibil și părul gras merg mână în mână. Iar de aici începe “distracția”.

Eu mă tot distrez, fiind mândra posesoare, după cum bine știți, atât a unui scalp sensibil, cât și a unui păr excesiv de gras.

Ten gras, păr gras, scalp sensibil…

Spuneți voi, nu este o reală încântare? În sezonul cald îmi spăl părul zilnic, iar în sezonul rece LA MAXIM DOUĂ ZILE. Iar la fiecare spălare este musai să folosesc șampon antimătreață.

Din această cauză, sau datorită acestor aspecte, am avut ocazia să testez multe produse care să îmi ușureze rutina de îngrijire. Însă întotdeauna, dar întotdeauna, m-am întors la Head & Shoulders. Pentru mine, șampoanele Head & Shoulders râmân cele mai bune șampoane pentru păr gras și scalp sensibil.

Am încercat și încă încerc să alternez și cu alte tipuri de șampoane, iar în acest mod am descoperit o “tehnică” eficientă pentru genul acesta de probleme.

Pentru rădăcina părului folosesc Head & Shoulders Citrus Fresh, iar pe lungime un alt gen de șampon care să hidrateze și să suavizeze firul de păr. Eu am un păr ondulat, fără o formă clar definită. Cum nu mai folosesc sursă de căldură pe păr, am nevoie de produse care să mă ajute să îl așez fără să îl coafez, dacă înțelegeți ce vreau să spun.

Dacă aveți aceleși probleme ca mine, sigur înțelegeți. Nu este nimic grav, doar că necesită o rutină corectă de îngrijire. De aceea am renunțat la coafat. Mă chinuiam să îl coafez, iar până seara era ca și cum nu a fost…

Există acum o mulțime de produse ajutătoare. Poți avea o coafură decentă, folosindu-te doar de produse de styling, bineînțeles adapatete nevoilor tale.

Nu am probleme grave cu mătreața, în general doar dacă schimb șamponul. Așa că pentru scalp nu îl mai schimb. Pe lungime însă, alternez fără probleme.

Dacă vă confrunați și voi cu problemele unui păr gras și a unui scalp sensibil, aștept recomandări de produse care vă ajută.

Love,

EDM

Please follow and like me:
fb-share-icon

12 thoughts on “SCALPUL SENSIBIL

  1. Se pare ca semanam in privinta podoabei capilare insa eu o tin sub control cu tea tree si nu ma coafez decat foarte rar. Folosesc in schimb spray-uri cu sare de mare.

  2. Mai, să știi ca eu deși am scalp sensibil, nu e neapărat gras. Cu toate ca odată era. La mine probabil s-a modificat mult și datorita vopsirii blond.

  3. Parca m-ai descris pe mine. Aceleas probleme! Uneori sunt satula de spalatul zilnic pe cap. Acum mi-am luat un sampon simplu si usor, pe baze de plante. Dar dupa asta ma intorc iar la h&s.

  4. Foarte frumos arata parul tau. Eu aveam mici probleme cu matreata si nu mai ma plangeam de ea deloc de ceva ani.. Din pacate cred ca de la stres mi-a revenit matreata si incerc sa o combat. Mersi pentru idei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *