Beauty

Happy Chopard – BIGARADIA

Happy Chopard – Bigaradia este Vara într-o sticluță. Nu știu dacă și voi purtați parfumurile în funcție de anotimp, sau de-un anumit moment al zilei.

De-o bună bucată de vreme am început să fac asta. Și-uite așa asociez în memoria mea olfactivă fiecare parfum pe care îl port, cu un anumit moment sau o anumită postură.

Parfumurile sunt nostalgii, emoții, povești în stare lichidă. Am impresia că un outfit nu va fi niciodata complet, fără parfum. De ce? Pentru că parfumul este haina nevăzută.

Vorbim astăzi despre HAPPY CHOPARD – BIGARADIA

Sticluța este elegantă, dar totuși jucăușă. Emană gingășie de la ambalaj până la ultima notă.

Conform Fragrantica, Happy Chopard Bigaradia de Chopard este un parfum Citric de dama. Happy Chopard Bigaradia a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Dora Baghriche. Notele de varf sunt portocala amaruie, neroli, mandarina verde si morcov; notele de mijloc sunt floare de portocal, miere si iasomie Sambac; Notele de baza sunt labdanum, cedru, susan si paciuli.

Note de varf

portocala amaruie

neroli

mandarina verde

morcov

Note de mijloc

floare de portocal

miere

iasomie Sambac

Note de baza

labdanum

cedru

susan

paciuli

Acorduri principale

citrice

flori albe

proaspat

dulce

„Miresmele au o forță de convingere mai puternică decât aceea a cuvintelor, aparențelor, emoțiilor ori voinței. Ea nu poate fi respinsă, ne pătrunde-n plămâni ca aerul respirat, ne copleșește, ne umple întru totul. Nu există împotriva ei niciun leac.“

“Sunt de acord cu Rembrandt în privința nasului. Este important nu doar pentru miros, el ne spune cine suntem, face parte din apetiturile cele mai primare. Pentru că ideea de apetit nu e legată doar de mâncare, ci de toate experiențele senzoriale și spirituale care ne stimulează, ne desfată simțurile, ne fac să ne simțim plini de viață într-un moment sau altul. Nasul este o poartă spre aceste tipuri primare de
apetit – pentru lucrurile îndepărtate, familiare, sublime, neobișnuite și frumoase – care ne motivează încă de la începutul existenței noastre.”

Bigaradia nu este sub nicio formă un parfum greu. Îl poți purta fără probleme atât ziua cât și seara, atât Vara cât și Iarna. Persistența și siajul nu sunt monstruoase, însă îl poți reaplica ori de câte ori dorești, pe parcursul zilei.

Să-mi spui neapărat cum ți se pare.


Please follow and like me:
fb-share-icon

1 thought on “Happy Chopard – BIGARADIA

  1. Happy Chopard – Bigaradia este un parfum care te invita sa savurezi vara si sa te bucuri de un moment special. Mirosul sau energizant, cu note delicioase de citrice, floare de portocala si miere, m-au cucerit. Este ideal pentru ziua si o sa-mi fie alaturi oricand voi avea nevoie de un plus de fericire. As fi curioasa sa-mi spui ce parere ai. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *