Beauty

ILUMINATORUL – PRODUS VERSATIL

Iluminatorul mi se pare unul dintre cele mai versatile produse de machiaj. V-am vorbit despre colecția de iluminatoare pe Youtube. Fără doar și poate este produsul meu preferat de machiaj.

Complimentează și scoate în evidență tare frumos trăsăturile.

Folosesc iluminator în rutina de machiaj, zilnic. Dacă nu folosesc, am impresia că machiajul este incomplet.

Când fac referire la versatilitatea acestuia mă refer la faptul că, acesta poate fi folosit atât ca iluminator dar și ca fard de pleoape. Toate iluminatoare pe care le dețin sunt folosite astfel.

Cred că este singurul produs de machiaj în fața căruia nu pot abține să nu cumpăr. Oricâte aș avea, nu sunt suficiente.

Vă aduc astăzi în atenția câteva preferate.

Iluminator Makeup Revolution Soph X – paletă luminoasă. În paleta aceasta regăsiți 8 nuanțe super pigmentate și rezistente. Pe tenul meu gras rezistă fără probleme. Dacă nu colecționați ca mine, în paleta aceasta aveți mai multe nuanțe la un loc, fiind și o variantă faină pentru călătorii.

Wet n Wild MegaGlo este unul dintre cele mai faine iluminatoare drugstore. Am nuanța Blossom Glow, care este un roz atât de frumos, de feminin, complimentând sublim orice subton de ten. Este frumos doar să îl privești, având un model floral 3D. După cum vedeți, eu am cam “abuzat” de el.


theBalm Mary – Lou Manizer este ultima achiziție sclipitoare. Este printre cele mai renumite iluminatoare, așa că, pasionată fiind, trebuia să fie al meu. Este perfect pentru vară, fiind o nuantă gold-ish foarte delicată. De rezistentă nu mai zic. Este WOW.

De fapt, toate iluminatoarele aduse în atenție sunt EXTREM DE REZISTENTE pe un ten gras.

Știți deja că majoritatea cosmeticelor le achiziționez de pe Notino, unde găsesc întotdeauna prețuri și oferte faine. De asemenea, gama de produse este foarte variată, iar pe partea de iluminatoare, chiar aveți de unde alege.

Tu ai un produs de machiaj preferat?

Love,

EDM

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *