Beauty

Șamponul solid – Oțetul de păr cu extract de rodie

Șamponul solid și Oțetul de păr cu extract de rodie. SABON prezintă două NOI produse pentru îngrijirea părului.

Practic, ecologic, șic, ideal pentru călătorii. Reinventează felul în care-ți speli părul!

Un șampon nou inovator, primul dintr-o nouă generație de produse de înfrumusețare. Aceste produse cosmetice solide sunt curate și ecologice, reinventând produsele de îngrijire a părului pentru a vă proteja nu numai frumusețea, ci și minunile naturale ale lumii din jurul vostru. Îmbogățit cu două uleiuri vegetale organice din regiunea mediteraneană – ulei de argan din Maroc și ulei de camelină din Franța – acest nou șampon solid de la SABON oferă o experiență blândă de curățare pentru toate tipurile de păr. Formula sa solidă se dizolvă ușor la contactul cu apa, transformându-se într-o spumă bogată, cremoasă, care redă strălucirea și netezimea părului.

Șamponul solid  91% din sursă naturală vine în ambalaje ecologice din carton din păduri gestionate, permițându-vă să aveți grijă de mediu în timp ce aveți grijă de părul dumneavoastră. Șampoanele solide, prietenoase pentru călătorii, sunt deosebit de ușor de transportat și depozitat. Recomandăm iubitorilor de șampon solid să achiziționeze și carcasa metalică asortată, o mică bijuterie Art Deco care poate fi refolosită și re-iubită, transformată într-un mic suvenir al unui articol prețuit sau poate fi păstrată ca ornament. Datorită formulei sale fără apă și săpun, șamponul solid este mai concentrat decât șampoanele tradiționale. Astfel încât durează mai mult decât un șampon lichid de dimensiuni similare (aproximativ 37 de spălări). Respectă fibra părului și, de asemenea, nu conține parabeni, parabeni, sulfați și silicon.

Creați un nou ritual de îngrijire a părului cu șamponul solid SABON!

Pur și simplu umeziți șamponul și frecați-l între palme pentru a crea o spumă, apoi aplicați spuma pe părul umed. Continuați până când părul este complet acoperit cu o cantitate generoasă de spumă. Înainte de a utiliza balsamul, clătiți și repetați dacă este necesar. Acest șampon solid vine în două arome de SAPUN, care celebrează mirosurile subtile ale naturii: trandafir verde și iasomie. Clătiți și străluciți! Descoperă noul oțet de păr cu extract de rodie și lasă diamantele să strălucească! Acum experimentați minunile tradiționale ale naturii dintr-o perspectivă modernă, proaspătă, fructată, luxoasă. Descoperiți secretul cel mai bine păstrat al Mediteranei și lăsați părul la fel de vibrant și strălucitor ca o bijuterie!

Testează puterea oțetului! Bazat pe o formulă populară tradițională mediteraneană, noul oțet de păr SABON este o adevărată comoară de frumusețe. Oțetul de fructe a fost un remediu natural din cele mai vechi timpuri. Este folosit pentru a reda strălucirea și frumusețea părului. Aciditatea otetului de rodie leaga strans cuticula, netezind intreaga fibra a parului. Atfel, faciliteaza mai usor reflectarea luminii. Acest pH acid ajută și la neutralizarea efectelor de lustruire ale calcarului și apei dure, particule care se pot acumula în timp și pot masca strălucirea naturală a părului. Oțetul de păr cu extract de rodie: o rețetă tradițională pe care o vei iubi din nou! Inspirat de oțetul tradițional extras din mere și folosit îndelung în formulările de frumusețe, SABON a creat o nouă generație de oțet special pentru păr. Aceasta vine direct din unul dintre cele mai emblematice fructe ale Mediteranei: rodia.

Rodiile sunt cultivate de fermieri de milenii și sunt celebrate astăzi nu numai pentru aroma lor distinctivă și sucul răcoritor, ci și pentru că sunt excepțional de bogate în antioxidanți.

Rodiile folosite de SABON sunt recoltate în Spania, de origine certificată.

Noul secret al părului splendid

Un beneficiu magic: oferă instantaneu mai multă strălucire părului tău!

Dacă ai părul tern, dă vina pe apa dură și pe reziduurile produselor de styling care se acumulează la suprafața fibrei capilare de-a lungul săptămânii. Astfel, obții aspectul mat, lipsit de strălucire. La fel cum folosești un toner pe bază de acid în rutina de îngrijire a pielii, pentru a înlătura celulele moarte, poți folosi oțetul de păr pentru a dizolva delicat impuritățile, dezvăluind adevărata strălucire naturală a părului.

Această nouă formulă răcoritoare pe bază de apă este de origine naturală 99% și nu conține siliconi și uleiuri minerale.

Cum se ultilizează

După șamponare (și folosirea unui balsam/mască, dacă dorești), aplică oțetul de rodie pe toată lungimea părului. Masează cu vârful degetelor. Lasă-l să acționeze timp de două minute. Clătește cu apă rece, pentru a maximiza strălucirea.

Oțetul de păr trebuie folosit întotdeauna chiar înainte de ultima clătire, pentru a te bucura de toate beneficiile sale și de parfumul dulceag de rodie.

Acum poți avea un păr strălucitor, ca după un tratament la salon, chiar la tine acasă, cu noul oțet cu extract de rodie de la Sabon: tușa finală de strălucire de diamant pentru toate tipurile de păr!

Please follow and like me:
fb-share-icon

1 thought on “Șamponul solid – Oțetul de păr cu extract de rodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *