Beauty

KEIDA SKIN – RETINOL ÎN RUTINĂ

CREMA CU RETINOL ȘI ACID HIALURONIC

Keida Skin este recenta descoperire într-ale îngrijirii tenului. Am primit spre testare din partea brandului, crema cu retinol și acid hialuronic. Știți că aveam de gând să introduc retinolul în rutina mea.

V-am mai vorbit despre beneficiile utilizării retinolului pe termen lung, așa că a fost un semn că trebuie să introduc acest ingredient în rutina mea. Un alt semn din ce în ce mai vizibil este reprezentat de ridurile tot mai profunde…

Poate veți fi sceptici în ceea ce privește acest produs, la prima vedere. Însă, lista de ingrediente vă va învinge cu certitudine scepticismul. Din umila mea documentare, lista este 100% CURATĂ. Ingredientele sunt mai mult decât benefice, cel puțin în ceea ce privește nevoile tenului meu.

Am testat-o timp de 7 zile neîntrerupt, și voi continua utilizarea acesteia. Este deja clar, în momentul în care păstrez un produs în rutina mea, înseamnă că mi-a plăcut. Știți că sunt foarte atentă la ceea ce folosesc pe tenul meu. Cu toții suntem. Nu cred că este cineva inconștient în ceea ce privește acest aspect.

Voi începe prin a vă aduce în atenție ingredientele active ale Cremei cu Retinol și Acid Hialuronic – KEIDA SKIN:

KEIDA SKIN

Retinol

Retinol (vitamina A), recunoscut pentru stimularea productiei de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii, contribuie la reducerea acneei, precum și la îndepărtarea petelor cutanate.

Acid Hialuronic

Acidul hialuronic, recunoscut pentru efectul de menținere a pielii hidratate, protejează fibrele de colagen și elastină, care redau fermitatea pielii.

Niacinamida

Niacinamida (Vitamina B3), există cercetări care dovedesc că acest ingredient reduce porii dilatați, ridurile și petele post acneice.

Peptide

Peptidele ameliorează semnele de îmbătrânire a pielii, contribuind la menținerea sănătății și fermității pielii. Au efect antirid, estompează ridurile fine, pentru ca pielea să arate mai tânără și mai sănătoasă.

Vitamina E

Tocopherol (Vitamina E) este un antioxidant puternic, esențial, care asigură îngrijire și hidratare de lunga durată pentru piele, cu efect de calmare si hidratare.

Extract de Melc

Extract de melc, un ingredient excelent pentru îngrijirea și înfrumusețarea pielii. Reface, hidratează și oferă elasticitate țesuturilor, astfel încetinind procesul de îmbătrânire a pielii.

Este lista oficială de ingredinte active din Crema cu Retinol și Acid Hialuronic, de pe site-ul brandului. Veți găsi informații despre produs, dar și câteva oferte faine.

Eu am citit cu atenție lista de ingrediente și am fost convinsă că produsul va fi foarte bun pentru tenul meu gras, cu riduri destul de profunde. Așa că am început utilizarea acestuia imediat.

Textura este vâscoasă datorită extractului de melc, dar se absoarbe imediat în piele, fără să rămână peliculă grasă. Dacă îmi permiteți umila-mi exprimare, SE FACE UNA CU PIELEA.

În cazul meu, efectul a fost IMEDIAT. Tenul devine mai elastic, mai neted, mai luminos, iar efectul niacinamidelor s-a văzut și în ceea ce privește excesul meu de sebum.

În accepțiunea mea, extraordinar este faptul că DEVINE PIELEA TA. Știu, pare o metaforă, dar când o veți încerca veți înțelege exact. Știți doar că nu folosesc superlativul absolut, degeaba.

Sunt impresionată de efectele imediate și rezultatele retinolului pe tenul meu. În prag de 30 de ani, i-am făcut cadou tenului meu, acest ingredient. Iar faptul că, rezultatele nu au întârziat să apară, este cu atât mai important.

Sunt convinsă că vom mai auzi de KEIDA SKIN în social-media, pentru că merită să fie promovat. Totodata, aștept cu mare interes, și lansarea altor produse pe măsura Cremei cu Retinol și Acid Hialuronic.

Sper să vă fie de folos cele aduse în atenție, iar dacă o folosiți să îmi spuneți neapărat cum vi se pare.

LOVE, EDM


Please follow and like me:
fb-share-icon

12 thoughts on “KEIDA SKIN – RETINOL ÎN RUTINĂ

  1. Minunat! Un produs care schimba multe la ten, pot spune ca nu se compara cu nimic, si nu exagerez cu nimic cand spun asta.
    Am incercat toate brandurile existente in Romania si acesta chiar hidrateaza dupa prima folosire si reduce ridurile vizibil. M-am indragostit de acest brand.

    1. Iti multumesc pentru feedback! Intr-adevar, este un produs eficient. Desi total nou pentru mine din punct de vedere al brandului.
      Ma bucur ca apar branduri ce lanseaza produse eficiente, cu ingrediente cat se poate de “curate”.

  2. Minunata aceasta crema, se vad rezultatele imediat dupa aplicare. Lasa tenul super hidratat si catifelat. Recomand acest brand :X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *