Beauty

FRUMUSEȚE RESPONSABILĂ

Frumusețe responsabilă – Eșafodajul Yves Rocher.

Vă readuc astăzi în atenție un brand tare drag sufletului meu. Au lansat o nouă gamă de demachiante și produse pentru curățarea tenului, iar eu știți că acord o atenție deosebită îngrijirii tenului.

Vă tot spun că un machiaj va arăta și va rezista bine, doar pe un TEN SĂNĂTOS.

Indiferent de cât de scumpe sau extraordinare sunt produsele de machiaj, dacă tenul nu este îngrijit în conformitate cu nevoile acestuia, nu va arăta bine, orice produs de machiaj veți folosi.

Îngrijirea tenului pornește de la DEMACHIERE ȘI CURĂȚARE. Iată, vă aduc astăzi în atenție un întreg ritual bazat pe principiul – FRUMUSEȚE RESPONSABILĂ.

YVES ROCHER

Naturalețe, eco-concepție, ecologie, senzorialitate, eficacitate și securitate, inspirate din natura teritoriului de origine, sunt cuvintele cheie ale INOVAȚIEI ce au ghidat cercetătorii Yves Rocher în dezvoltarea NOII GAME DE DEMACHIANTE ȘI PRODUSE PENTRU CURĂȚAREA TENULUI.

YVES ROCHER ROMANIA

Recunosc, am o afinitate specială pentru acest brand, datorită eșafodajului acestuia, în accepțiunea mea, având ca pilon principal – FRUMUSEȚEA RESPONSABILĂ.

Natura le este cel mai bun partner, iar produsul cosmetic este liantul dintre OM ȘI NATURĂ.

Formulele acestor game conțin cel puțin 96% ingrediente biodegradabile. Yves Rocher se bazează pe sustenabilitate și o constantă grijă pentru mediul înconjurător. Aici nu avem de zis decât, CHAPEAU!!!

Gamele pe care le supun atenției voastre sunt:

  • Pure Algue;
  • Pure Calendula;
  • Pure Camomille;
  • Pure Menthe;
PURE ALGUE/ PURE CAMOMILLE/ PURE CALENDULA/ PURE MENTHE
#FRUMUSEȚE RESPONSABILĂ

Ingredientele active ale acestor noi game provin din Bretania, locul de origine al brandului, și sunt adaptate tuturor nevoilor, indiferent de tipul de ten, de vârstă, gen, stil de viață sau dorințe de frumusețe.

Sunt onorată să le pot testa și aduce în atenția voastră!

Le găsiți în magazinele Yves Rocher, iar informații detaliate pe site.

Ambalajele produselor sunt, de asemenea, foarte fresh. Știți că prima interacțiune cu produsul este modalitatea lui de prezentare.

Eu le-am testat și sunt încântată de rezultate. Ritualul meu de îngrijire a devenit momentul meu de liniște și de frumos.

ACT BEAUTIFUL!

LOVE,

EDM

Please follow and like me:

11 thoughts on “FRUMUSEȚE RESPONSABILĂ

  1. Yves Rocher este un brand cu produse de calitate.
    Sună tentant ce am aflat despre produsele de frumusețe responsabilă și sunt convinsă că trebuie să facă parte din trusa mea cosmetică.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *