Beauty

RITUALUL de îngrijire

Ritualul de îngrijire, despre asta discutăm astăzi. Poate credeți că hiperbolizez, însă pentru mine rutina de îngrijire a devenit ritualică.

De când? De la ridurile profunde care au apărut, și sunt sigură că nu mai pleacă, dar pot fi estompate cu o rutină corectă.

Să îmbătrânești este un real PRIVILEGIU, dar să îmbătrânești frumos este o ARTĂ.

Așadar, pe lângă produsele de îngrijire, cărora le dedic o atenție deosebită, am început să investesc și în accesorii.

Poate vă întrebați ce tot aberez aici. Vă lămuresc în câteva clipe 🙂

Vorbesc, dragile mele, despre roller facial și piatra gua sha. Cele două accesorii au transformat rutina mea îngrijire într-un ritual.

FACE ROLLER / PIATRA GUA SHA

Rollerul facial are rolul de a stimula fluxul sanguin și de a favoriza absorbția substanțelor active din seruri și măști. Închipuiți-vă ce răsfăț este pentru ten. Pentru mine este chiar relaxant masajul facial, și mă face să mă simt ca la SPA. Nu că aș frecventa eu SPA-urile sau saloanele de înfrumusețare. Eu încerc să-mi creez o astfel de atmosferă în cuibul meu. Nu pentru că ar fi ceva rău să mergi la salon, însă nu am răbdare… Acasă pot fi multi-tasking.

Ce este piatra gua sha?

Este o piatră pentru masajul feței și decolteului. Are rolul de a diminua ridurile, liniile fine și cearcănele. De asemenea, stimulează punctele energetice și circulația sângelui. Efectele masajului pot fi intensificate prin încălzirea sau răcirea prealabilă a accesoriului.

Folosite pe termen lung, chiar am remarcat îmbunătățiri în ceea ce privește fermitatea și elasticitatea pielii.

FACE ROLLER

Ca să vă ușurez puțin munca, vă aduc în atenție un astfel de set – Crystallove Quartz Beauty Set Rose. Dacă nu vă doriți un set, găsiți cele două accesorii, individual.

Vă urez relaxare plăcută, dar aștept cu mare interes să îmi spuneți care este ritualul vostru de îngrijire?

Love, EDM

Please follow and like me:

15 thoughts on “RITUALUL de îngrijire

  1. Nu am stiut de acest roller dar cu siguranta mi as dori sa incerc! O sa imi cumpar si eu, multumesc pentru recomandare!

  2. Am mai văzut aceste accesorii pe la fete și tare îmi doresc și eu roller-ul. Poate așa m-aș ține și eu de o rutină a îngrijirii tenului.

  3. Și eu folosesc rollerul facial și am în plan să-mi achiziționez și o piatră de masaj GUA SHA. Chiar se vede o diferență între rutina de îngrijire din prezent și cea din trecut.

  4. Și eu am un rooler de jad pe care îl folosesc aproape zilnic, rece 💙💙. Ai dreptate, te faci sa te simți ca la un salon de înfrumusețare ✔✔

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *