Beauty

KEIDA SKIN – SER VITAMINA C

Keida Skin lansează Serul cu vitamina C pură. Eu v-am mai adus în atenție un produs al brandului. Este vorba despre Crema cu Retinol și Acid hialuronic, care mi-a plăcut foarte mult. De la textură, până la efectele acesteia.

Ei bine, Keida Skin lansează Serul cu Vitamina C pură. Astfel, în combinație cu produsul menționat anterior vă puteți face un soi de rutină. Bineînțeles, împreună cu un produs de curățare folosit în prealabil.

Dar, să nu mai lungesc vorba. Descoperim împreună informații despre Serul cu Vitamina C?

Un mic sneek peek – îmi place foarte mult textura și aspectul tenului după folosire!

Menționez că îl folosesc deja de 5 zile, contant, astfel încât mi-am putut forma o părere.

Pe parcurs revin cu feedback. În special, când voi termina produsul.

Serul KEIDA SKIN cu vitamina C pură, un ingredient rar și prețios.

Datorită formulei speciale, unice, acesta îmbunătățește efectul protector anti-poluare al barierei pielii și o ajută să respire din nou. Cu textura sa răcoritoare, apoasă, serul este absorbit rapid redându-i prospețimea.

Tenul va fi mai uniform, iar petele mai putin vizibile.

Recunoscută ca fiind un antioxidant excelent, vitamina C poate opri sau încetini deteriorarea celulelor pielii. Ea are rol fotoprotector și creează o barieră ce blochează razele ultraviolete, cele care sunt răspunzătoare de îmbătrânirea prematură a pielii. Formula specială este perfectă pentru toate tipurile de ten, are o acțiune blândă și nu produce iritații.

Serul KEIDA SKIN cu vitamina C pură devine astfel, un scut preșios pentru pielea ta, care te va ajuta să o păstrezi sănătoasă și frumoasă.

Brandul supune atenției noastre toate aceste informații, în așa fel încât să ne putem face o idee despre beneficiile utilizării produsului, pe termen mediu și lung.

Nu poți categorisi un produs, după o zi de folosire.

Sunt sigură că vă interesează și ingredientele, acest aspect luând amploare în ultimii ani în social-media, iar consumatorul fiind din ce în ce mai interesat de latura aceasta.

7 Ingrediente Active

Vitamina C

Vitamina C

Vitamina C în stare pură, cunoscută și sub denumirea de L-Ascorbic Acid, este un antioxidant excelent recunoscut pentru proprietățile sale antirid, oferă tenului o protecție suplimentară împotriva radicalilor liberi.

Extract de Cătină

Extractul de Cătină, bogat în vitaminele B1, B2, K, C, A, E, contribuie la regenerarea țesuturilor prin stimularea producției de colagen, asigură elasticitate pielii și o protejează împotriva razelor UV.

Extract de ceai

Extract de Ceai Verde

Camellia Sinensis, cunoscută și sub denumirea populară de Extract de Ceai Verde, este un ingredient care aplicat extern este benefic în ameliorarea inflamațiilor și a leziunilor, reduce excesul de sebum, calmează și protejează pielea.

Centella Asiatica

Centella Asiatica, cunoscută și sub denumirea populară de CICA, este denumită de către specialiști planta minune pentru toate tipurile de ten, principalele calități fiind de calmare.

Acid Ferulic

Acid Ferulic

Acidul Ferulic, unul dintre cei mai buni antioxidanți naturali pentru piele, acesta fiind obțtinut din surse vegetale, prin efectul său regenerant, ajută tenul să își recapete suplețea și luminozitatea.

Acid Hialuronic

Acid Hialuronic

Acidul Hialuronic menține pielea hidratată și o protejează de riduri, atrage și reține apa în proporție de aproximativ 70% din greutatea sa.

Supun din nou atenției voastre faptul că un produs cosmetic nu va face minuni, oricât de bun ar fi. În esență, în accepțiunea mea nu există produse proaste, dacă îmi permiteți exprimarea total neacademică. Industria de beauty este subiectivă, deci ceea ce mie îmi place, ție s-ar putea să nu, și invers. ESTE PERFECT NORMAL, PRIN SIMPLUL FAPT CĂ SUNTEM UNICI. În fapt, aici este toată frumusețea.

Treceți prin filtrul personal toate informațiile, și creați-vă așteptări realiste, în funcție de necesitățile tenului vostru.

Eu am folosit și Crema cu Retinol și Acid hialuronic ca produs de sine stătător, dar și în combinație cu Serul cu Vitamina C. Utilizate împreună, efectele sunt mai rapid sesizabile.

Așadar, o rutină este musai să fie urmată cu conștiinciozitate.

Ce am observat?

Ei bine, tenul este mai neted, mai luminos, și mai odihnit ca aspect general.

Textura este lejeră, absorbindu-se imediat în piele.

Sper că v-au fost de folos informațiile, iar dacă cumva decideți să achiziționați produsul, am rugămintea să-mi spuneți cum vi s-a părut.

LOVE,

EDM

Please follow and like me:
fb-share-icon

1 thought on “KEIDA SKIN – SER VITAMINA C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.