Beauty

BIODERMA SEBIUM NIGHT PEEL

Dacă „mă citiți” aici de la început, știți că iubesc produsele Bioderma. În special gama Sebium, care este o gamă special concepută pentru tenul gras.

Pe la începuturile mele timide într-ale bloggingului de beauty vă scriam despre Bioderma Sebium Global Cover, pe care îl folosesc și acum. De asemenea nu-mi lipsește din baie Bioderma Sebium Gel Spumant, care este un gel de curățare foarte blând și foarte bun pentru un ten mixt/gras cu tendințe acneice.

Iată că Bioderma lansează un nou produs destinat îngrijirii tenului gras – SEBIUM NIGHT PEEL.

Hai să descoperim împreună mai multe despre acesta. Eu l-am folosit deja câteva zile la rând, și sunt foarte încântată de el, așa cum sunt de tot ce am folosit până la acest moment de la ei.

De la început vă spun că este un ser purifiant cu efect de peeling, ce are rolul de a minimiza imperfecțiunile. Deci dacă este un ser este clar că are o formulă foarte lejeră ceea ce pentru un ten gras nu poate fi decât MI NU NAT.

DESCRIEREA PRODUSULUI

ACȚIUNE BIOLOGICĂ

Sebium Night peel este un ser purifiant cu efect de peeling creat pentru pielea mixtă sau grasă cu tendință acneică.

Acesta conține ACID GLICOLIC în concentrație de 15%, ingredient care asigură acțiunea produsului. Acidul glicolic este un acid AHA care se găsește în mod natural în fructe și este utilizat în mod frecvent de către medicii dermatologi pentru peeling în cabinete grație eficacității și toleranței acestuia. Acidul glicolic are o acțiune keratolitică de suprafață. Acesta reduce imperfecțiunile existente și cicatricele post-acnee, dar și redă pielii strălucirea naturală prin stimularea reînnoirii celulare. Prin acțiunea sa de redefinire a texturii pielii, acidul glicolic uniformizează pielea cu imperfecţiuni și îi redă strălucirea sa naturală.

Datorită complexului exclusiv brevetat Fluidactiv™, Sebium Night Peel corectează şi normalizează calitatea sebumului, ceea ce previne obturarea porilor și limitează apariţia de noi imperfecţiuni.

Produsul conține D-Panthenol, ingredient recunoscut pentru calitățile sale de calmare a pielii.

Sebium Night peel este recomandat în schemele de tratament ale procedurilor estetice.

Toate aceste informații le găsiți și pe spatele produsului, dar si pe site-ul oficial.

Vă recomand ca înainte de folosirea oricărui produs de îngrijire a pielii să faceți un mic research și să studiați ingredientele, astfel încât produsele pe care le folosiți să se adapteze nevoilor voastre.

MOD DE FOLOSIRE

Eu îl folosesc seara pe pielea curățată în prealabil cu Gelul Spumant sau cu un alt gel de curățare. Dimineața clătesc întotdeauna tenul. Se recomandă folosirea acestuia timp de o lună, însă poate fi folosit și în cure, fiind recomandată pauza de o lună între acestea. Deci voi reveni cu un update după o lună de folosire.

Eu, până la acest moment, mă declar mulțumită de acest produs.

Remarc faptul că:

  • Reduce imperfecțiunile
  • Netezește și redefineşte textura pielii: efect blând de peeling
  • Reduce petele brune cauzate de acnee
  • Dă un aspect uniform pielii
  • Ajută la recăpătarea strălucirii naturale a pielii
  • Reduce luciul cutanat cauzat de excesul de sebum
  • Reduce dimensiunea porilor

Dacă vă confruntați și voi cu problemele unui ten gras cu tendințe acneice vă recomand să îl încercați.

Totodată spuneți-mi ce produse Bioderma folosiți. Vreau să mă inspir și eu de la voi :).

Please follow and like me:

24 thoughts on “BIODERMA SEBIUM NIGHT PEEL

  1. Am tot auzit de Sebium Night Peel in ultima vreme si as vrea sa incerc si eu recomandarea ta. Bioderma au produse faine! Inca nu le-am testat faimoasa apa micelara, dar urmeaza! 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *