Beauty

Produse de îngrijire și makeup de pe Notino

Fete dragi, a trecut ceva timp de când nu am mai scris aici, însă de pe instagram nu am lipsit să știți :). Iată că astăzi m-am gândit să vă arăt ce mi-am cumpărat de pe Notino. Știu că vă plac haul-urile :). Și eu mă delectez cu ele.

I-am descoperit pe cei de la Notino căutând parfumuri. Cred că nu mai e nevoie să vă menționez că au o gamă foarte variată de parfumuri la prețuri foarte foarte bune. Eu parfumurile doar de la ei le comand.

Sunt 100 % originale, vă pot garanta eu asta. Pe testate! :).

Parfumul meu semnătură, Kenzo Jungle L’Elephant, cu care v-am tot bătut la cap, este comandat de pe Notino. Chiar se termină, și trebuie neapărat să-l comand din nou.

De data aceasta mi-am luat câteva produse de îngrijire a tenului și corpului, și un singur produs de machiaj. În ultimul timp pun mai mult accent pe skincare și mai puțin pe makeup. Știți doar că pe un ten îngrijit, machiajul va arăta întotdeauna mai bine. Odată cu vârsta am înțeles și eu asta.

NOTINO

Să lăsăm vorbăria, și să trecem la subiect.

Singurul produs de machiaj din această comandă este o paletă de contur de la Makeup Revolution în colaborare cu SophX. Este o paletă pe care mi-o doream pentru că are nici mai mult nici mai puțin de 8 iluminatoare. Iar mie știți că-mi plac iluminatoarele de mor.

MAKEUPREVOLUTION

Dacă o aveți și voi pe wishlist să știți că merită. E foarte pigmentată.

Din categoria produselor de skincare mi-am luat gelul de curățare din gama Garnier Bio Lemongras, și Vichy Mineral 89 booster.

Căutând pe site creme de față naturale am găsit gama asta de la Garnier – Bio Lemongrass, care se potrivește tenului gras, și cum aveam nevoie de un gel de curățare nu am stat pe gânduri. Îmi place că nu usucă tenul, curățându-l în profunzime.

GARNIER

Despre Vichy Mineral 89 booster am doar cuvinte de laudă pentru că l-am încercat la mama și mi-a plăcut, așa că am profitat de reducerea de pe site (varianta de 30 ml a fost 55 lei ) și l-am comandat fără să stau pe gânduri.

VICHY

După folosire tenul este mai elastic, și chiar mi se pare că are acel efect de umplere a ridurilor. Nu încarcă tenul deloc, iar asta pentru mine este foarte important. Eu îl folosesc inclusiv seara, iar dimineața tenul este mai luminos.

Am tenul foarte obosit în ultimul timp datorită faptului că nu mă odihnesc deloc noaptea. Ei bine, dacă îl folosesc înainte de culcare eu chiar văd diferența dimineață.

Nu știu dacă ați auzit de gelurile de duș de la Dermacol. Dacă nu ați auzit să faceți bine să le încercați. SUNT MI NU NA TE! Miros atât de bine, e mai degrabă un miros gurmand. Serios că îți vine să guști. Nu, glumesc, să nu faceți asta. Eu mi-am luat varianta cu ciocolată belgiană, și varianta de cafea irlandeza. Doamne, dacă ați știi ce simfonie de mirosuri e la mine în duș. Uite, ăsta e momentul în care îmi pare rau că nu pot insera și arome în articole!

DERMACOL

Săptămâna trecută când am făcut comanda am beneficiat de transport gratuit indiferent de valoarea coletului.

Fiți pe fază pentru că au mereu oferte faine!

De asemenea, în perioada 07.10.2019-13.10.2019 aveți 15% reducere la parfumurile de nisă, cu codul niche15ro.

Vreau să știu neapărat ce vă luați de la Notino în general, pentru că au o multitudine de produse, așa că aștept mesajele/comentariile voastre.

V-am pupat!

Please follow and like me:
fb-share-icon

28 thoughts on “Produse de îngrijire și makeup de pe Notino

  1. Gelurile de duș sunt preferatele mele și mi se pare că niciodată nu am suficiente 🙂
    Și kenzo a fost printre parfumurile mele, în ultima vreme nu am mai avut niciunul.
    Toate alegerile tale sunt de apreciat, să le folosești cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *