Beauty

BIODERMA SEBIUM

Sunt sigură că acordați o atenție deosebită îngrijirii pielii. Iar dacă nu, ați face bine să vă revizuiți atitudinea asupra acestui aspect.  O rutină de îngrijire efectuată incorect are repercusiuni pe termen lung, nu neaparat imediat.

De asemenea, acordați atenție produselor pe care le utilizați. Nu puneți chiar orice pe fața voastră. Produsele pe care le folosesc eu, este foarte posibil ca vouă să nu vi se potrivească. Încercați să descoperiți tipul vostru de ten, și implicit nevoile acestuia.

Vă spun asta, ca să aveți în vedere că tot ce vă prezint este subiectiv, adaptat nevoilor mele.

Față de situația că deja v-am pus deja în temă cu tenul meu care “beculește” într-un mare fel, vreau să vă aduc în atenție două produse BIODERMA care mie îmi plac foarte mult.

BIODERMA SEBIUM GEL SPUMANT
BIODERMA SEBIUM GLOBAL COVER

Nu lipsesc din rutina mea de îngrijire. Gelul spumant îl folosesc dimineața și seara, zilnic. Pe celălalt îl folosesc aproape zilnic, asta pentru că am zile în care “Sfânta Lene” pune stăpânire pe mine, și nu mă machiez deloc.

Hai să le luăm pe rând, și să vedem cum funcționează fiecare.

BIODERMA SEBIUM GEL SPUMANT

După cum v-ați dat seama deja, este un gel de curățare. Curăță foarte bine tenul, și previne apariția imperfecțiunilor. Ce îmi place mie în mod special, este că nu usucă pielea.

                 ACȚIUNE BIOLOGICĂ
 • curăță și purifică pielea.
 • Îmbogăţit cu agenţi de purificare, sulfat de zinc și sulfat de cupru, Sebium Gel Spumant purifică şi limitează secreţia glandelor sebacee din piele.
 • Complexul  natural brevetat DAF * creşte pragul de toleranță a pielii.
MOD DE FOLOSIRE

Dimineața și / sau seara – 7 zile pe săptămână

 • Aplicați Sebium Gel Spumant pe pielea umedă.
 • Spumați, apoi clătiți bine.
 • Uscați delicat.

BIODERMA SEBIUM GLOBAL  COVER

Ei spun că este un tratament purifiant și corector, cu putere mare de acoperire. Eu îl văd ca pe un BB CREAM. Are putere de acoperire, uniformizează nuanța pielii, și îmi ține sub control câteva ore excesul de sebum. Dacă îl setez cu pudră, rezistă și mai bine.

Partea foarte faină a acestui produs este că  vine și cu un corector de culoare verde, care estompează bine, și mi s-a părut că cictarizează eventualele coșulețe.

Deci este un produs 2 în 1 (BB CREAM + CORECTOR), astfel împușcați doi iepuri dintr-o lovitură, și economisiți niște bănuți.

ACȚIUNE BIOLOGICĂ

Sebium Global Cover este tratamentul colorat care acționează la sursa imperfecțiunilor grație tehnologiei SeboRestore [brevetul Fluidactiv  (TM) +  Bakuchiol]. Aceasta ajută la echilibrarea compoziției de sebum, restaurând nivelul de hidratare și prevenind apariția de noi leziuni.

Sebium Global Cover acționează asupra coșurilor și punctelor negre și elimină semnele acneice:

 • Combinația de ingrediente active – esteri de alfa-hidroxi-acizi si acid salicilic – curăță porii și imbunătățește textura pielii
 • Enoxolona calmează pielea și reduce roșeața cauzată de inflamație
 • Gluconatul de zinc purifică pielea și matifiază

Glicerina hidratează pielea și asigură un confort cutanat.

Crema fluidă colorată din tub uniformizează tenul și are o textură pudrată, ușor de aplicat. Crema compactă verde din interiorul capacului neutralizează roșeața și corectează imperfecțiunile.

MOD DE FOLOSIRE
 • Utilizați pe pielea curățată în prealabil cu Sebium Gel Spumant sau Sebium H2O.
 • Aplicați un strat subțire din crema compactă verde doar pe punctele roșii iar apoi folosiți crema fluidă din tub pentru a uniformiza culoarea tenului.
 • Închideți capacul bine după fiecare utilizare deoarece formula este lichidă.

Evitați contactul cu ochii. Daca simptomele persistă, consultați medicul sau farmacistul.
Se recomandă a se utiliza după vârsta de 10 ani.

Am mare încredere în produsele BIODERMA, și le recomand cu încredere. Se adresează tuturor tipurilor de piele, deci cu siguranță găsiți ceva care vi se potrivește. Au prețuri de bun simț, deci raportul calitate-preț e perfect echilibrat.

Le găsiți în farmacii, supermarketuri, și online aici și aici.

Vă aștept și pe instagram unde postez cel de mai des 🙂

Până data viitoare, vă mulțumesc pentru vizită, și vă aștept părerile în comentarii.

Please follow and like me:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *