Beauty

NU EXISTĂ ELEGANȚĂ FĂRĂ PARFUM

“Nu există eleganţă fără parfum. Este accesoriul nevăzut, sublim şi de neuitat. Îţi anunţă sosirea şi îţi prelungeşte prezenţa după ce ai plecat.” COCO CHANEL

Cred că nu există definiție mai elocventă a parfumului. Și, în definitiv, cărei femei nu îi place parfumul? Eu nu cunosc vreuna!

Pe măsură ce înaintăm în vârstă ne schimbăm și preferințele în ceea ce privește parfumul. Există parfumuri potrivite unei fete tinere, parfumuri ușoare, florale, care să nu fie ostentative, dar și parfumuri ce nu se potrivesc deloc unei vârste fragede. Cel puțin eu așa văd lucrurile. Nu poate purta Tom Ford – Black Orchid o fată de 14 ani. Parfmul asta denotă atitudine, este un parfum luxos, senzual, profund, si ademenitor, deci are atribute ce nu se regasesc la o vârstă atât de fragedă.

De asemenea, sunt parfumuri potrivite unui anumit sezon. În sensul că, parfumul sus menționat, eu nu l-aș putea purta vara. Este prea mult. Îl văd mai degrabă purtat la un palton din catifea, nu la o rochiță cu spatele gol :).

Însă există și parfumuri potrivite atât sezonului cald, cât și sezonului rece. Unul dintre acestea este noua lansare de la  Lancôme  în materie de parfumuri. Iar aici, așa cum deja știu că vă așteptați, fac referire la Lancôme Idôle.

Este un parfum ușor de purtat, floral, potrivit oricărei vârste. Se simte intens bergamota și para dulce. Trandafirul și iasomia se împletesc într-un buchet minunat, iar ca note de bază regăsim lemnul de cedru, vanilia și frunzele de paciuli.

În accepțiunea mea, parfumul acesta denotă feminitate, eleganță sofisticată, astfel încât de la prima atingere a acestuia pe pielea ta, vei emana eleganță și siguranță.

Știți deja că eu, absolut toate parfumurile din colecția mea, le achiziționez de pe Notino. Au prețuri bune mereu, și oferte tentante. Chiar acum regăsiți pe site oferta conform căreia la cumpărături de minim 220 LEI aveți 575 LEI pentru cumpărăturile de Crăciun folosind vocuherele din cartea pe care o veți primi in colet.

Voi de unde vă achiziționați parfumurile?


Please follow and like me:
fb-share-icon

30 thoughts on “NU EXISTĂ ELEGANȚĂ FĂRĂ PARFUM

  1. Idole ma tenteaza de cand a aparut. Exista persoane care nu pot purta orice parfum. De exemplu, eu nu pot purta parfumuri puternice, ma doare capul si imi este foarte rau. Poate nu e neaparat din cauza mirosului, insa prefer sa nu risc. Mi-am gasit unul fresh cu care ma impac foarte bine si il folosesc mereu <3 Poate profit si eu de oferta cu voucher Craciun 😉

  2. Parfumul este un fel de oglindă a stilului și personalității celui care îl poartă. Îmi plac parfumurile, cui nu-i plac? :), abia aștept să-mi (mai) aleg unul :). Am avut La vie e belle, dar nu și Idole de la Lancome, prin urmare, am un motiv, nu-i așa?

  3. Idole pare un parfum elegant si feminin. Abia astept sa il miros si eu. Deseori imi iau parfumurile de pe Notino si sunt tare incantata de ele si de promotiile pe care le nimeresc. 😍😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *