Beauty

Magie pentru tenul gras

Magie pentru tenul gras. Exista?

Sigur ca da! Este vorba chiar despre un ingredient magic, de fapt.

Cred că nu mai este cazul să mă prezint. Dar totuși – Bună, sunt Elena, si sunt mândra posesoare a unui ten TERIBIL DE GRAS.

Tenul gras, fete dragi, poate deveni o binecuvântare dacă rutina ta este potrivită acestui tip de ten. Am înțeles acest aspect în timp după lupte crâncene cu excesul de sebum.

Și unde mai pui că sunt persoane cărora le place aspectul flawless al tenului gras. Eu, personal, nu mă împac cu aspectul dat de sebum sub nicio formă.

Însă, nu vă mai țin în suspans. MAGIA despre care vă vorbesc stă în NIACINAMIDA.

Ce este NIACINAMIDA?

Unul dintre compușii care și-a găsit un loc binemeritat în lista de ingrediente utilizate în industria cosmetică datorită beneficiilor sale: calmarea iritațiilor, tratarea unor afecțiuni precum rozaceea, diminuarea porilor, combaterea cu succes a pistruilor sau a semnelor post-acneice de pe față.

Sper că înțelegeți de ce și-a câștigat binemeritatul loc în rutina mea de îngrijire. Țineți cont, însă că o rutină se urmează cu conștiinciozitate.

Am descoperit o gamă minunată de la CeraVe cu un cocktail WOW de ingrediente pentru tenul gras cu semne de îmbătrânire.

CeraVe Blemish Control Gel

Datorită acidului salicilic 2% si Niacinamidei, gelul împotriva imperfecțiunilor CeraVe Blemish Control contribuie la curățarea tenului în profunzime și la prevenirea apariției unor noi coșuri. În plus, conține și acizi AHA, care au un efect exfoliant delicat și minimizează vizibilitatea porilor. Gelul îmbunătățește textura tenului per ansamblu, restabilește bariera protectoare a acestuia și lasă tenul vizibil mai luminos după doar 3 zile.

Îl folosesc atât dimineața cât și seara.

Serul acesta cu retinol este absolut MI NU NAT.

De la prima utilizare odihnește și revigorează tenul instant. Nu, nu hiperbolizez deloc sa știți. Conține și NIACINAMIDA. Toata gama are acest strop de MAGIE.

Serul concentrat anti-imperfectiuni m-a ajutat foarte mult cu tot ceea ce înseamnă semne post-acneice și exces de sebum.

Recapitulăm beneficiile NIACINAMIDEI?

Oferă fermitate pielii;

Întărește bariera lipidică;

Minimizează înroșirea și petele;

Micșorează porii;

Reglează sebumul;

Protejează împotriva daunelor cauzate de razele solare;

Tratează hiperpigmentarea;

Minimizează ridurile fine;

Protejează împotriva stresului oxidativ;

Tratează acneea.

Sper ca ai decis să adaugi un strop de MAGIE în rutina ta.

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *