Beauty

EAU de SABON

EAU de SABONColecția capsulă

Descoperă aromele irezistibile ale verii!

Nufăr și floare de portocal • Neroli & Yuzu • Grapefruit și piper roz

Bucură-te de parada magică de vară a florilor și fructelor proaspete, unite într-o armonie senzuală și surprinzătoare!

Frumusețea delicată a nuferilor rezonează cu elegantele și exuberantele flori de portocal…

 în timp ce esența însorită de Neroli dansează cu notele luminoase de Yuzu

 iar energia acidulată a grapefruitului trezește simțurile cu o atingere palpitantă de piper roz.

Noua colecție capsulă EAU de SABON în ediție limitată prezintă trei parfumuri fascinante, fiecare cu alchimia sa unică, pe cât de uimitoare, pe atât de familiară, veselă, răcoritoare.

Aducând laolaltă cele mai fine flori și fructe naturale de pe Terra, aceste parfumuri te invită într-o călătorie inițiatică de vis, în care vei admira elegantele grădini de apă din Asia, livezile în pârg, florile delicate ce se unduie în adierea brizei.

Vara aceasta, lasă-te inspirată de cele mai noi misturi aromate de la SABON! Prezentate în ambalaje speciale perfecte pentru călătorii, îți vor fi companioni ideali în toate aventurile tale de zi sau noapte. Folosește-le pe rând sau combină-le prin layering și creează-ți propria amprentă parfumată!

Colecția

Aceste parfumuri răcoritoare sunt alegerea perfectă în sezonul cel mai cald, adăugând note bogat fructate și savuroase notelor florale clasice, elevând instantaneu starea de spirit și transportându-ți simțurile într-o fericită vară fără sfârșit.

Nufăr și floare de portocal 

Floral-acvatic

Frumusețea delicată a nuferilor rezonează cu elegantele și exuberantele flori de portocal…

Unind Estul și Vestul, această călătorie olfactivă serenă îți eliberează mintea printr-o creație inspirată ce personifică un încântător moment suspendat în timp.

O abundență de flori acvatice delicate te transportă într-o elegantă grădină asiatică, unde nuferii plutitori întruchipează armonia și prospețimea care domnesc în acest loc de vis.

Încetul cu încetul, buchetul floral exhalează delicat arome elegante de floare de Portocal care amintesc de o livadă de citrice scăldată în lumina soarelui mediteraneean.

Neroli & Yuzu

Citric-moscat

“…while the sunny essence of neroli wraps around sparkling yuzu in a luminous embrace…” 

La fel de strălucitor precum razele de soare ce săgetează ferestrele la răsărit, Yuzu dezvăluie note luminoase ce pun în valoare prospețimea unică a petalelor de Neroli, într-un acord acvatic subtil. Acest melanj dezvăluie treptat un parfum încântător ce învăluie pielea într-o inflexiune caldă de mosc, răsfățul suprem pentru minte și spirit. Oferă-ți acest prețios moment de bucurie!

Grapefruit și piper roz

Fructat-aromatic

“…iar energia acidulată a grapefruit-ului trezește simțurile cu o atingere palpitantă de piper roz …”

Suculentă şi acidulată, această infuzie irezistibilă te transportă într-o oază fructată misterioasă, plină de contraste surprinzătoare care stimulează curiozitatea şi încântarea! Grapefruitul spumant e amestecat cu o notă subtilă de piper roz. Astfel, se va dezvălui o nouă energie revigorantă, ce-ți pătrunde direct în suflet. Nota de citrice proaspătă și savuroasă, cu accente neașteptat de picante, trezește simțurile. Te învăluie la final în note delicate de trandafir și lemn moale.

De ce să alegi un singur parfum, dacă te poți bucura de toate? Încercă metoda noastră unică de layering, pentru a-ți crea propriul parfum de vară!

Neroli & Yuzu + Nufăr și floare de portocal

Adori nota obraznică de citrice, dar nu poți rezista nici aromelor subtil dulci? Iată secretul pentru a lua ce este mai bun din ambele lumi! Mai întâi pulverizează EDS Neroli & Yuzu pe punctele de puls. După câteva secunde, întregește-ți noul parfum de vară aplicând câțiva stropi de EDS Nufăr și floare de portocal pe aceleași puncte de puls sau pe alte zone pe care ai dori să simți un parfum delicios de proaspăt.

Grapefruit & piper roz + Nufăr și floare de portocal

Vrei să animi orice încăpere cu prezența ta? Să lași în urmă o urmă delicată și fresh? Începe layeringul parfumat cu dinamica, dominanta EDS cu Grapefruit & piper roz. Finisează apoi rezultatul în modul cel mai elegant prin amabilitatea apei de toaletă Nufăr și floare de portocal. Astfel, te asiguri că parfumul tău îi va impresiona plăcut pe toți cei care-ți ies în cale.

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *