FASHION & OUTFITS

Seri de Vară

Seri de Vară. Oh, Doamne, cât Îți mulțumesc pentru ele!

Îți muțumesc pentru că permiți razelor Soarelui să-mi mângâie chipul.

Dacă mă citiți de multă vreme, știți deja că nu sunt o împătimită a Verii. Sunt chiar acest Grinch al Verii😂

Anotimpurile mele preferate sunt Toamna și Iarna, însă iubesc Vara pentru rochiile ei.

Am scris la un moment dat un articol, aici, pe blog, ce se intitulează “Vara cu rochiile ei.”

Nu ies din rochițe Vara. Mi se pare cea mai facilă variantă de outfit. Nu te gândești cu ce combini pantalonii, fusta, tricoul sau cămașa. Cu rochia ai rezolvat problema. Ceva lejer în picioare, o gentuță din rafie și ai cel mai Văratic look posibil.

Majoritatea rochiilor mele sunt de pe Bonprix, așa cum este și aceasta, dintr-o vâscoză superbă. Întotdeauna aleg vâscoză sau bumbac, pentru că acestea sunt materiale ce permit pielii să “respire”. Inul, de asemenea este un material MI NU NAT pentru Vară.

Rochița aceasta este absolut superbă. Subliniază minunat talia datorită șnurului ce face parte din croială. Mânecuțele sunt încrețite, adăugând astfel gingășie ținutei, dar și seriozitate datorită tipului de rochie-cămașă.

Astfel, poate fi purtată fără doar și poate, atât la birou cât și în serile de Vară, așa cum am făcut și eu în speța de față.

Ținuta nu ar fi fost completă fără perechea aceasta superbă de balerini ușor brodați, permițând piciorului să respire în voie.

Am surprins un Apus absolut superb, pentru care sunt recunoscătoare. Vedeți? Are și Vara frumosul ei.

Fetelor, trebuie neapărat să puneți mânuțele pe această gentuță din rafie. Vă recunosc cinstit că a devenit accesoriul meu preferat dintre toate cele pe care le am.

Este încăpătoare, versatilă, și extrem de interesantă datorită detaliului cu aspect de lemn.

Aș dormi cu ea, la propriu 😂 O port constant de când a ajuns la mine.

„In principiu, nu cred ca exista ceva mai minunat ca o dupa-amiaza de vara calma, fara vant, cand nu se clatina nici o frunza, iar lumina se filtreaza prin crengi. Stai culcat in iarba, ascultand zumzetul insectelor care ciuruie linistea, privesti bucatile de cer ce se vad prin frunzisul unui copac, simti in nari mirosuri ametitoare, esti fericit si nu stii pentru ce. Nu-ti mai trebuie nimic in afara de ce esti.” (Octavian Paler) 🤍

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *