FASHION & OUTFITS

VARA CU ROCHIILE EI

Vara cu rochiile ei, a fost atât de așteptată. Vreau, însă, să recunosc că deja m-am săturat de căldura sufocanta. Dar, nu m-am săturat de rochii. DELOC, chiar.

De la începutul verii, nu mă scoți din ele. E atât de simplu să nu îți bați capul cu ce asortezi fusta, pantalonii sau tricoul. Ai tras rochia pe tine și ești gata de plecare.

Unde mai pui că rochiile, bineînțeles în funcție de croială, complimentează frumos orice tip de siluetă.

Emană și inspiră ce vrei tu. Cum adică? Păi, fără păi, și deci fără deci, o rochie poate fi purtată, evident în funcție de croiala acesteia, atât cu teniși, sandale, pantofi și chiar bocanci.

Așadar, iată cel mai versatil obiect vestimentar, în accepțiunea mea.

Până acum, rar purtam rochii. Nu știu să vă spun exact de ce. Anul acesta s-a produs un declic în mintea mea, și sinceră să fiu, nu mai am loc in dressing de ele.

Outfitul ce urmează este fix pe gustul meu. Versatil. Dacă înlocuim sandalele cu tenișii, devine sport. Păstrând sandalele este casual, iar înlocuindu-le cu tocuri, devine elegant.

Știu că sunteți curioși, așa că vă aduc în atenție faptul că rochia este de la House, iar sandalele CCC. Ambele de la reduceri.

Acest verde mentă pastel este absolut sublim, și am eu impresia că se potrivește perfect carnației mele.

Detaliile sunt absolut superbe, feminine, iar croiala evidențiază frumos talia. De asemenea, este foarte confortabilă. NU TOLEREZ piesele vestimentare care mă incomodează în vreun fel. Sandalele, la fel.

Am adăugat outfitului un machiaj neutru, luminos, summerish’, zic eu.

Care este piesa ta vestimentară preferată, vara aceasta?

LOVE,

EDM

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *