Beauty

IVATHERM – Gel de curățare cu acid glicolic 3%

IVATHERM – Gel de curățare cu acid glicolic 3% este cea mai nouă lansare a brandului.

Gelul de curățare cu acid glicolic îndepărtează celulele moarte, elimină impuritățile și redă luminozitatea pielii fără sa o usuce. Gelul oferă o exfoliere blândă care uniformizează nuanța pielii și acționează asupra liniilor fine. Pielea devine mai strălucitoare și mai sănătoasă cu fiecare curățare.

Nu conține săpun și parfum.

IVATHERM

Beneficii Cheie

  • Intensifica descuamarea si stimulează reînnoirea celulară
  • Îmbunătățește textura și aspectul pielii
  • Crește sinteza de colagen și elastina
  • Elimină sau estompează petele pigmentare
  • Îmbunătățește funcția de barieră și hidratarea
  • Crește fermitatea pielii

Compoziție și proprietăți

Acid Glicolic 3% (AHA) este un acid derivat din trestia de zahăr, care slăbește coeziunea dintre celulele moarte ale pielii, determinând exfolierea și stimulând regenerarea celulară. Acidului glicolic este benefic pentru orice tip de piele. Are un pH de 3,8, exfoliază blând și îmbunătățește textura pielii. Are multiple efecte benefice asupra pielii și este foarte folosit în produse cosmetice în diverse combinații sau singur.

Acidul glicolic stimulează fibroblastii pentru a produce mai mult colagen și elastină, iar studiile au arătat creșterea hidratării prin creșterea cantității de glicozaminoglicani și acid hialuronic. Acidul glicolic este foarte des folosit în îngrijirea zilnică pentru reglarea descuamării în cazul pielii foarte uscate, xeroză, ichtioza, piele matură cu pete pigmentare, acnee.

Glicerina naturală vegetală are puternice proprietăți hidratante. Aceasta atrage și menține apa la nivelul dermului, lăsând pielea netedă și hidratată.

Apa Termală Herculane este bogată în minerale și oligoelemente, având proprietăți calmante și anti iritante dovedite științific. Este benefică pentru pielea sensibilă și are un efect protector asupra microbiomului pielii.

Mod de folosire

Aplicați dimineața și seara masând gelul cu mișcări circulare pentru 1-2 minute, apoi clătiți bine cu apă. Evitați zona ochilor. Gelul poate fi utilizat atat pe fata cat si pe corp. Nu conține săpun și parfum.

Îmi place tare mult cum se simte tenul după folosirea acestuia. Parcă este mult mai neted și curățat în profunzime.

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *