Beauty

Bonilash, secretul genelor și sprâncenelor de invidiat!

Bonilash – magie pentru genele si sprâncele tale

Rolul primordial al genelor și al sprâncenelor este de a fi prima linie de apărare naturală a ochilor împotriva impurităților din aer, dar și a altor pericole care pot amenința structura lor sensibilă și delicată. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, accentul se pune pe aspectul estetic. De aceea, din cele mai îndepărtate timpuri, au fost căutate diverse metode de a le înfrumuseța și de a le scoate în evidență. Dorința femeilor de a arăta bine, de a fi frumoase și seducătoare s-a păstrat, se transmite din generație în generație. Aici fac excepție perioada Evului Mediu și perioada modernă timpurie. Standardele de frumusețe ale acelor vremuri promovau îndepărtarea totală a genelor și sprâncenelor…

Ei bine, din momentul în care s-a constatat fără tăgadă că genele și sprâncenele sunt elemente importante pentru estetica facială. Oferă expresivitate și subliniază frumusețea ochilor. Interesul și eforturile s-au concentrat pe obținerea unor gene lungi și dese și a unor sprâncene, de asemenea, dese și bine definite. Doar forma acestora a cunoscut diferite variații. Și chiar dacă au fost găsite diverse metode artificiale de a obține aceste rezultate, naturalețea exprimă, și azi, adevărata frumusețe. De ce ți-ai pune gene false și le-ai pune în pericol pe cele naturale?Mă refer la folosirea adezivului sau ca urmare a traumatismelor asupra firului de păr. Există soluții blânde și eficiente, cu rezultate spectaculoase!!!

Serurile Bonilash pentru gene și Bonilash pentru sprâncene sunt inovația de care ai nevoie.

Vei cuprinde și fermeca întreaga lume dintr-o singură privire.

Bonilash Ser pentru gene  are la bază substanța activă bimatoprost. Este un stimulent eficient pentru creșterea genelor cu efect asupra lungimii, grosimii și desimii lor, a fortificării și sănătății, dar și asupra intensității culorii naturale a genelor.

Aplică-l timp de 12 săptămâni, în fiecare seară, după demachiere, pe pleoapele curate și uscate, de-a lungul liniei genelor superioare. Efectiv vei uita că există gene false sau care se aplică fir cu fir.

Categoric, sprâncenele sunt cele care dau expresivitate feței. Îi pot aspri sau îmblânzi trăsăturile, pot transmite emoții sau îi pot oferi un aspect întinerit. Dacă desimea și forma lor nu sunt cele dorite și nu flatează chipul în ansamblul lui, creionul sau tatuarea nu este cea mai bună soluție. Nimic nu poate imita perfect naturalul! Bonilash Ser pentru sprâncene, are la bază aceeași substanță activă bimatoprost, dar și un complex natural din 11 plante. Stimulează creșterea, îndesirea și fortificarea sprâncenelor, intensificându-le totodată și culoarea naturală.

Luna aceasta, cu prilejul Valentine’s Day, Bonilash ți-a pregătit o irezistibilă promoție de care trebuie neapărat să profiți! La o comandă de Bonilash Ser gene sau sprâncene primești un parfum cadou, pentru ca Ziua Îndrăgostiților să fie cu adevărat perfectă, să-l seduci și cucerești din nou și din nou, cu toate „armele”!

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *