Beauty

Resist Super Light Daily Wrinkle Defense

Resist Super Light Daily Wrinkle Defense este fără doar și poate cel mai bun SPF mineral încercat de mine vreodată.

Eu nu port fond de ten. Poate la ocazii speciale. Nu este un lucru rău, să nu mă înțelegeți gresit. Fiecare poartă ce dorește, cum dorește și când dorește. Să nu vă ghidați vreodată după percepțiile celuilalt. Faceți ce vă face FERICIȚI!

Asta așa ca o mică paranteză.

Tenul meu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Știți deja, dacă mă citiți de mai bine de 3 ani…

Ten gras, pori dilatați si SEBUM, SEBUM, SEBUM.

Am fost întotdeauna într-o continuă căutare a unui produs minune care să mă SALVEZE de SEBUMUL EXCESIV. Orice pun pe față se dizolvă în maxim 3 ore, și arată total inestetic. A fost dintotdeauna stresul vieții mele.

Hiperbolizez, evident! Însă nu este deloc, deloc plăcut.

Astfel, am descoperit Resist Super Light Daily Wrinkle Defense, și a fost GAME CHANGER.

Fetelor, nu mi-a lucit tenul toată ziua. Mi s-a părut șocant de-a dreptul. Este singurul produs încercat vreodată, care a reușit să-mi țină în frâu excesul de sebum TOATĂ ZIUA.

  • Loțiune hidratantă de zi, colorată, cu nuanță naturală
  • Oferă protecție solară completă, delicată, bazată pe filtre minerale naturale
  • Textură lejeră cu aspect final mat, perfectă ca bază de machiaj
  • Repară și protejează bariera naturală a pielii împotriva factorilor de mediu
  • Repară și previne apariția semnelor de îmbătrânire a pielii

Proprietăți și beneficii

Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 este o loțiune hidratantă de zi cu protecţie solară, concepută pentru tenul mixt sau gras, cu semne de îmbătrânire prematură. Formula sa nu doar protejează pielea de distrugerile celulare cauzate de soare și factorii de mediu, dar şi fortifică prin antioxidanţii puternici care repară şi stimulează producţia de colagen, pentru o piele mai fermă.

Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 protejează împotriva apariției petelor, uniformizează culoarea pielii, redă strălucirea naturală și ameliorează ridurile și liniile fine. Pielea este revitalizată, netedă și catifelată, cu aspect final mat natural, ce se păstrează pe parcursul zilei.

Formulă colorată

Formula delicată, pe bază de filtre minerale, are o culoare naturală potrivită tuturor tipurilor de piele, indiferent dacă este aplicată ca ultim pas în rutina de îngrijire sau înainte de fondul de ten. Perfectă ca bază de machiaj sau cu rol de BB cream, cu acoperire lejeră.

Beneficiile protecției UV

Folosirea protecției solare în fiecare zi previne apariția petelor solare (melasmă), scade dramatic riscul cancerului de piele cauzat de soare și previne îmbătrânirea prematură a pielii, dacă sunt urmate toate măsurile pentru protejarea pielii de radiațiile solare și se acordă atenție deosebită la aplicarea și reaplicarea produsului cu SPF, respectând cu strictețe cantitatea recomandată pentru fiecare aplicare.

Pentru cine este potrivit acest produs?

Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 este o loțiune hidratantă colorată, cu protecție solară și multiple beneficii anti aging, potrivită pentru tenul mixt şi gras. Benefică în special tenului cu pori dilatați, tendințe acneice și/sau pete, ideală pentru pielea cu semne de îmbătrânire prematură. Filtrele minerale sunt soluția potrivită și pentru pielea sensibilă, iritată sau afectată de rozacee.

Îl găsiți aici.

Alte articole despre produse Paula’s Choice regasiți aici.

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *