Beauty

Clinical Niacinamide 20%

Clinical Niacinamide 20% Treatment – Paula’s Choice


Niacinamide (vitamina B3) este un ingredient cu beneficii complexe.

Îmbunătățește calitatea sebumului;

Normalizează aspectul porilor;

Întrerupe procesul care duce la apariția hiperpigmentărilor;

Calmează pielea și este un antioxidant puternic.

Clinical Niacinamide 20% Treatment

Are o formulă unică, cu 20% niacinamide, antioxidanți din plante și ingrediente reparatoare. Împreună reduc aspectul de coaja de portocală al porilor și redau luminozitatea naturală a pielii.

Tratamentul estompează petele, uniformizează culoarea pielii și reduce aspectul ridurilor în timp ce ameliorează imperfecțiunile cauzate de congestionarea porilor și reduce erupțiile.

Pentru cine este potrivit Clinical Niacinamide 20% Treatment?

Clinical Niacinamide 20% Treatment este potrivit pentru toate tipurile de ten, în special persoanelor cu probleme persistente, cum sunt porii cu aspect de coajă de portocală și textura neuniformă a pielii. Este o soluție și pentru tenul cu tendințe acneice, fiind eficient în estomparea petelor cauzate de pustule și decongestionarea porilor.

Cum se aplică acest produs?

Tratamentul se poate folosi dimineața sau seara. Aplică câteva picături o dată pe zi după curățare, tonifiere și exfoliere. Continuă rutina de îngrijire cu o cremă hidratantă sau alte produse de îngrijire.

Pentru a menține pielea sănătoasă și luminoasă, crema ta hidratantă pentru zi trebuie să ofere protecție solară, SPF 30 sau mai mare.

Ingrediente active și toleranța pielii

Așa cum există persoane care nu tolerează foarte bine retinolul, există persoane care nu tolerează anumite concentrații de niacinamide. De aceea recomandăm testarea produselor cu concentrații ridicate de ingrediente active și introducerea lor treptat în rutina de îngrijire a pielii. Niacinamide nu poate cauza fotosensibilizarea pielii.

Aplică protecție solară în fiecare dimineață

Protejează pielea de radiațiile solare în fiecare zi cu un produs cu factor de protecție solară SPF 30 sau mai mare, pentru a preveni apariția petelor și îmbătrânirea prematură a pielii. Produsele cu ingrediente active pentru estomparea petelor și porilor sunt foarte puțin eficiente dacă pielea nu este protejată de radiațiile solare.

Paula’s Choice face 10 ani pe piața din Romania.

La mulți ani plini de produse cel puțin la fel de faine si eficiente!

Îți mulțumim pentru că ai grijă de pielea noastră!

Please follow and like me:
fb-share-icon

1 thought on “Clinical Niacinamide 20%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *