Beauty

COLECȚIE CRĂCIUN YVES ROCHER

COLECȚIILE DE CRĂCIUN YVES ROCHER din acest an sunt cu adevărat magice. Momentul deschiderii coletului a fost asemănător ca intensitate a emoțiilor și bucuriei, cu seara de Ajun.

Sunt absolut MI NU NA TE. De la ambalajul festiv, până la aromele cu iz gurmand.

“ÎN AJUNUL Crăciunului, LUMINA LUNII MÂNGÂIE COPACII, ÎMPREUNĂ CU MII DE STELE.

Soarele SE STINGE ÎNCET PENTRU A LĂSA Luna SĂ CONDUCĂ NOAPTEA. STELELE FORMEAZĂ CONSTELAȚII CE PREVESTESC UN VIITOR STRĂLUCITOR.

INTRĂ ÎN GRĂDINA NOASTRĂ, URMĂREȘTE ACEST SPECTACOL CELEST ȘI LASĂ ENERGIA UNIVERSULUI SĂ TE GHIDEZE CĂTRE UN Crăciun DE VIS PE CARE NU ÎL VEI UITA NICIODATĂ.”

Aceasta este descrierea Colecției de Crăciun din acest an. Spuneți voi, nu-i așa că este o METAFORĂ? O POEZIE!

Avem 4 colecții sau arome. Spuneți-le cum doriți, oricum ar fi sunt O FEERIE.

MIGDALE DIVINE

FRUCTE ÎNSTELATE

REPARARE EXPERT

MY SHINY VANILLA

Pe lângă produsele ce fac parte din fiecare gamă, veți regasi pe site, dar și în magazine, SETURI.

PAROL că sunt o idee superbă de cadou.

Vă las mai jos câteva exemple. Sunt o reală încântare vizuală și olfactivă.

Piesa de rezistență este fără doar și poate CALENDARUL ADVENT.

Mi se pare fantastic ca de pe 01 Decembrie și până pe 24 să-ți fie zilele o continuă seară de Ajun. Eu așa percep emoția asta zilnică a descoperirii. ABIA AȘTEPT!!!

Motivele celeste de anul acesta sunt DE POVESTEEEEE.

Vă voi lăsa descrierea oficială a calendarului, însă vă recunosc că eu nu o voi citi. Vreau să mă bucur în fiecare zi de descoperire.

UN CALENDAR SUB CERUL ÎNSTELAT


Ajunul Crăciunului, feerica grădină se trezește sub Calea Lactee. Soarele a dispărut pentru a lăsa loc lunii, în timp ce cerul se luminează cu mii de stele. Veniți în grădina noastră, priviți cerul și admirați acele constelații strălucitoare care vă vor conduce către cele 24 de surprize. Îngrijirea tenului, îngrijirea corpului, îngrijirea părului, machiaj și parfumerie… descoperiți produsele noastre must-have și o gamă de produse noi cu care să vă răsfățați până în Ajunul Crăciunului.

Admirați magia luminii lunii! Constelațiile se organizează sub bolta cerească, mii de stele luminează cerul, iar astrele nu au strălucit niciodată atât de puternic. Anul acesta, bucurați-vă de dulceața Grădinii noastre, trezită de lumina lunii.

În fiecare zi, descoperiți o selecție de noutăți și regăsiți produsele noastre esențiale pentru îngrijirea tenului, machiaj, îngrijirea corpului, îngrijirea părului și parfumerie, pentru ca așteptarea până la Crăciun să fie mai specială!

Îngrijire ten: Mască spumă calmantă cu Mușețel Bio 30ml, Cremă cu efect calmant pentru ten sensibil 7ml, Apă micelară demachiantă 2 în 1 Pure Algue 50ml, Gel de curățare pentru prospețime Pure Algue 30ml, Gel pentru curățarea tenului 3 în 1 30ml, Cremă reparatoare de noapte Elixir Botanique 7ml, Cremă reparatoare de zi Elixir Botanique 7ml, Exfoliant iluminator cu Romaniță Bio 30ml

Machiaj: Mascara Intense Metamorphose Ediție de Colecție 7,8ml, Top coat cu sclipici Go Green Ediție Limitată 5ml, Ruj Elixir Satinat 3,7g nuanța 12.

Îngrijire păr: Fluid pentru strălucirea părului 50ml, Mască reparatoare pentru vârfuri 35ml, Șampon nutri-réparator 50ml, Balsam vegetal multi-efect pentru păr 30ml.

Îngrijire corp: Gel de duș Fructe Înstelate 50ml, Gel exfoliant pentru corp Migdale Divine 30ml, Cremă pentru mâini Migdale Divine 30ml, Gel șampon delicat pentru corp și păr 50ml, Gel de duș Migdale Divine 50ml, Balsam pentru buze Fructe Înstelate 4,8 g, Balsam reconfortant pentru duș Ediţie de Colecţie 30ml, Lapte reparator pentru corp Ediție de Colecție 30ml

Parfum: Apă de parfum Sur la Lande 5ml

Odată ce numărătoarea inversă a luat sfârșit, acest calendar poate fi reutilizat! Puteți crea decorațiuni din cutiile sale pentru masa de Crăciun, puteți face mici cadouri sau să le utilizați pentru a depozita diferite obiecte. Opțiunile sunt infinite.

RESPECT PENTRU PLANETĂ

Calendar reciclabil și reutilizabil

Eu vă doresc spor la cumpărături! Mergeți neapărat într-un magazin Yves Rocher pentru a înțelege mai bine despre ce vorbesc!

LET THE MAGIC BEGIN!

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *