Motivational

Sfintele Paști – Învierea și Speranța

Sfintele Paști, Învierea Mântuitorului este cea mai importantă Sărbătoare creștină. Este despre iubire și speranță. Despre fundamentul creștinismului.

Dar mai presus de orice, credința este în noi. Iubirea pentru Dumnezeu este în noi. Dumnezeu vorbește prin noi. Ce trebuie să facem este să ascultăm și să ne lăsăm ascultați.

Eu nu voi vorbi acum din punct de vedere doctrinar, știți că eu sunt o boemă și o idealistă. Vă vorbesc despre trăiri și simțiri. Pentru că, pentru mine, despre asta este vorba. SĂ CREZI ȘI SĂ SIMȚI CEEA CE CREZI.

Săptămâna aceasta, Săptămâna Patimilor Lui Iisus Hristos să ne îndreptăm mai mult fața către Dumnezeu.

Către credință.

Către iubire.

Către iertare.

Către noi.

Să înțelegem esența Paștelui ce va să vină, și să-L simțim!

Vă las aceste fotografii tocmai pentru a vedea cât este de frumos Dumnezeu! Pentru că El este omniscient și omniprezent. Peste tot și în toate. În razele Soarelui, în adierea vântului, în natura care renaște. Nu e minunat să avem acest privilegiu, de a asista la renașterea naturii? Pentru mine este înălțător.

În Sfânta Zi de Florii ne-am plimbat pe malcul lacului din Parcul Tăbăcăriei, acolo unde șade măreață o Bisericuță de lemn. Cred că de la începutul pandemiei nu ne-am mai plimbat așa. Am și uitat cum este să faci asta. Atunci am realizat cât de mult ne-a schimbat viața încercarea aceasta. Dar SĂ FIM RECUNOSCĂTORI PENTRU CĂ SUNTEM!

Cum spuneam, la malul lacului din Parcul Tăbăcăriei, o Bisericuță de lemn. Nimic impozant, dar măreț prin însăși modestia-și.

Atât de plin de pace și de Dumnezeu.

Totul în jur e verde crud, ah, parcă s-a așternut Primăvara cu miros de Vară.

Și e liniște, iar totul în jur ne arată CÂT ESTE DE FRUMOS DUMNEZEU!

Suntem norocoși pentru AZI și pentru IERI! Mâine este în mâna Lui!

Sfintele Paști – Învierea și Speranța…

Nu este despre mese pline și cadouri scumpe. Pentru mine cel mai frumos cadou sunt ai mei, familia mea, toți sănătoși și lângă mine. De mai mult nu am nevoie!

Paște luminat și binecuvântat! Să primiți Lumina Învierii Domnului cu sufletul curat!

Please follow and like me:
fb-share-icon

19 thoughts on “Sfintele Paști – Învierea și Speranța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *