Beauty

Fardurile – plăceri nevinovate

Fardurile, oh fardurile. Pentru mine sunt plăceri nevinovate. Îmi place să știu că am cât mai multe, să știu că le am, chiar dacă nu le folosesc. Le colecționez, mai exact.

Chiar discutam pe YouTube săptămâna trecută despre colecția mea de palete cu farduri. Disclaimerul meu este că multe dintre ele sunt primite cadou. Apropiații îmi știu micile plăceri, așa că îmi bucură sufletul cu diverse ocazii.

Vă aduc astăzi în atenție două dintre paletele mele preferate. Ca să fie balanța echilibrată, supun atenției voastre, dragii mei cititori, una din categoria high-end și una din categoria drugstore. Ca să fie toată lume împăcată. Dar diferența de preț nu este colosală, să știți. Doar experiența utilizării.

Dragile mele, sper că v-ați făcut comode. Intrăm în ODISEEA FARDURILOR.

Prima paletă despre care vreau să discutăm, aș putea spune că face parte din categoria farduri profesionale accesibile. Este vorba despre Revolution Pro – Truth or Dare. Revolution Pro este gama profesională a produselor Makeup Revolution. Iar calitatea este WOW. De la ambalaj până la produsul în sine.

Prima interacțiune cu aceste farduri a fost răvășitoare. Vă arăt imediat de ce.

Spuneți voi, nu este o reală încântare doar să o privești?

Fardurile sunt pigmentate, opace, saturate, ușor de lucrat cu ele, iar cele metalice sunt DIVINE!!! Eu le aplic cu degetul și arată extraordinar. Pe lângă asta, eu am pleoapele uleioase, ei bine rezistă toată ziua. Nu folosesc neapărat o bază pentru farduri de ochi. Aplic concealer si setez cu pudră. Vă las și câteva swatches.

Sper că v-am convins să îi dați o sansă. Dacă sunteți pasionate de makeup și nu numai, MERITĂ! PAROL!

Mi-am dorit mult un produs Pat Mc Grath, iar Notino este singurul magazin online din România unde veți găsi produsele brandului. Am fost extaziată.

Pat Mc Grath este un brand de lux, iar prețurile sunt pe măsura prestigiului. Găsiți însă și produse accesibile, dacă îmi permiteți umila-mi exprimare.

Așa am găsit paleta Pat McGrath EYE ECSTASY varianta SUBLIME. Este absolut SUPERBĂ. Vă recunosc că mi-a fost milă să mă ating de ea, dar vă las câteva fotografii ca să puteți înțelege despre ce vorbesc. Este MAIESTUOASĂ!!!

V-am făcut curioase?

Please follow and like me:
fb-share-icon

11 thoughts on “Fardurile – plăceri nevinovate

  1. Si eu am cam multe palete… dar mi-am mai luat una micuta de pe Notino. Nu m-am putut abtine. Sunt multe modele asa faine… si culorile!! 😍😍 Ce frumoasa e paleta Truth or Dare!! Nu o stiam, e wow!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *