Beauty

LIBERĂ SĂ FII TU

Liberă să fii tu este deviza Bioderma, în luna martie.

Noi, femeile, suntem principalii pacienți ai pielii cu roseață. Așa că Bioderma a decis ca în acest an să declare luna martie luna în care ești #LiberăSăFiiTu! 

Roseața este o afecțiune foarte vizibilă si câteodată devine greu să trăiești cu ea, mai ales când te lovești zilnic de presupunerile și judecățile celor din jur. Chiar dacă lumea medicală nu știe încă totul despre pielea care suferă de roșeață, sfatul unui doctor te va ajuta să îi controlezi simptomele.   

În general, persoanele cu o culoare a tenului foarte deschisă sunt predispuse la roșeață, mai ales dacă sunt femei. Obrajii roșii sau îmbujorați apar, de cele mai multe ori, la maturitate, după vârsta de 30 de ani, și se pot agrava odată cu trecerea timpului, dacă nu sunt luate măsuri de prevenire. Iar factorii care pot determina apariția roșeții sunt numeroși, atât de natură internă (Hormonii, emoțiile, stresul, menopauza, predispoziția genetică) dar și de natura externă (Schimbările bruște de temperatură, mâncărurile condimentate, expunerea la soare, antrenamentele fizice intense, alcoolul, anumite produse de machiaj sau cosmetice).

Sunt extrem de fericită să pot fii parte din astfel de campanii cu mesaj puternic.

Bioderma îți oferă o rutină de îngrijire pentru tenul cu roșeată, pentu ca TU SĂ FII LIBERĂ… LIBERĂ SA FII TU! Fără complexe sau frustrări, pentru că ești frumoasă, prin simplul fapt că EȘTI!

Discutăm despre gama SENSIBIO AR, în cele ce urmează.

Dacă te îngrijorează pielea predispusă la rozacee, rutina Sensibio AR este ideală pentru a scăpa de roșeață și a pentru a recâștiga confortul pielii tale.  

Sensibio H2O AR

Este o apă micelară cu o formulă specială care oferă toleranță excelentă pielii, reduce și previne apariția roșeții. Formula sa, bazată pe apă purificată având calitatea apei pentru preparate injectabile, respectă echilibrul fiziologic al pielii. Sensibio H2O AR îndepărtează impuritățile, machiajul și poluarea de pe pielea feței, aplicat dimineața și seara, cu o dischetă de bumbac. Nu necesită clătire.  

Sensibio AR

Dimineața, continuă-ți rutina de îngrijire cu Sensibio AR. Este o bază excelentă de machiaj, dar nu uita să aplici un produs cu factor de protecție solară înainte de a aplica machiajul. 

Iar seara, este produsul ideal înainte de culcare. 

Sensibio AR BB Cream

Cu aceleași ingrediente active ca Sensibio AR, Sensibio AR BB Cream conține și un spectru larg de filtre de protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB, SPF 30. Acesta uniformizează aspectul pielii și poate fi folosit atât ca produs de protecție solară, dar și ca fond de ten care rezistă un timp îndelungat pe piele. Ideal pentru aplicare dimineața. 

Informații detaliate despre toate gamele brandului găsiți pe site-ul Bioderma.

Eu sunt un mare fan al brandului, știți cât v-am bătut la cap cu gama Sebium și gama PigmentBio. Bioderma este fără doar și poate un brand de dermatocosmetice foarte bun și accesibil. Raportul calitate-preț si gradul de eficientă sunt extraordinare.

Sper că v-am stârnit interesul să încercați și gama Sensibio AR, mai ales dacă vă confruntați cu roșeața.

Nu uita, ești LIBERĂ SĂ FII TU!

Please follow and like me:
fb-share-icon

17 thoughts on “LIBERĂ SĂ FII TU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *