Beauty

BIORGA APAISAC – ÎNGRIJIRE PENTRU TEN SENSIBIL

Biorga este un brand descoperit anul trecut, atunci când vă aduceam în atenție produse destinate tenului gras. Găsiți brandul pe site-ul Dermacare.

Astăzi discutăm despre produse destinate pielii sensibile, pentru că în cazul meu, merg mână în mână.

Vă las în cele ce urmează câteva informații oficiale ale brandului, astfel încât să ne familiarizăm cu acesta.

“Înființată în anul 2010, Dermacare ocupă în prezent un loc important pe piața importatorilor și distribuitorilor de produse dermato-cosmetice, cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale.

Sediul social și depozitul Dermacare se află în București, compania având reprezentanți medicali și comerciali în cele opt regiuni istorice ale țării.

Alegem întotdeauna, în portofoliul nostru, produsele care combină ingrediente rafinate cu o  tehnologie avansată și o eficiență demonstrată pentru consumator. Colaborăm cu mai bine de 600 de farmacii și alte categorii de clienți din toată țara, mizând pe relații parteneriale strânse, corectitudine și încredere reciprocă.

În contextul actual, mizăm și ne îndemnăm clienții să comande produsele lor preferate online, de pe site-ul nostru: www.dermacare.com.ro. Împreună, putem ajuta medicii și farmaciștii să facă față actualei crize și ne putem distanța social, făcând cât mai multe cumpărături online.”

1. Biorga Apaisac Cremă anti-roșeață pentru piele cuperozică și sensibilă

A fost creată special pentru persoanele care suferă de rozacee/cuperoză, dar și pentru cele cu ten sensibil. Este o emulsie trifazică apă/ulei/apă, fără parfum, fără parabeni și fără fenoxietanol.

Acțiune :

•           Diminuează microcirculația și consolidează peretele capilar;

•           Calmează senzația de căldură și roșeață;

•           Hidratează;

•           Formează un film non-ocluziv la suprafața pielii, limitează pierderile de apă și menține un nivel optim de hidratare pe parcursul zilei.

Se absoarbe imediat în piele, nu lasă peliculă grasă, așa că am folosit-o cu succes ca bază pentru machiaj. Calmează și NEUTRALIZEAZĂ ROȘEATA.

2. Biorga Apaisac Gel Micelar Demachiant

Este un produs demachiant pentru față și zona ochilor, cu textură de gel care reduce iritațiile provocate prin frecare. Gelul micelar demachian este ideal pentru persoanele care suferă de rozacee/cuperoză, dar și pentru cele cu ten sensibil.

În compoziția acestuia găsim:

-Tensioactivi ce permit apei și uleiului să se omogenizeze;

– Microsfere invizibile cu polul hidrofil spre exterior și capătul spre interior. Micelele au 2 poli, unul hidrofil solubil în apă, și unul lipofil, ce încorporează grăsimea și impuritățile, lăsând pielea feței moale și curată.

Știți că eu am mari probleme cu ochii sensibili. Ei bine, demachiantul acesta nu provoacă usturimi ale ochilor, și este un foarte bun demachiant. Textura de gel este foarte faină, senzația fiind foarte răcoritoare.

3. Șamponul Cystiphane Împotriva Căderii Părului

A fost creat special de laboratoarele BIORGA pentru a încetini ritmul căderii părului și pentru a proteja fibra capilară.

Șamponul Cystiphane Împotriva Căderii Părului este recomandat atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acesta conține:

•           Pirition Zinc, ingredient care încetinește căderea părului și ajută la creșterea densității acestuia;

•           Cisteină și Vitamina B6, care protejează bulbul pilos contra agresiunilor exterioare;

•           Acid Hialuronic, un ingredient care previne uscarea excesivă a scalpului și apariția iritațiilor.

Suavizeaza părul, acesta așezându-se foarte frumos natural. Referitor la căderea părului, revin ulterior cu impresii.

Please follow and like me:
fb-share-icon

13 thoughts on “BIORGA APAISAC – ÎNGRIJIRE PENTRU TEN SENSIBIL

    1. Ce frumos arata aceste produse! Și îmi place ce am citit despre ele. Drept urmare, vreau sa le încerc, în mod special șamponul. Primăvară am probleme cu căderea parului. Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *