Beauty

Îngrijirea părului gras

Îngrijirea părului și tenului gras sunt două subiecte foarte importante pentru mine. Asta pentru că așa cum bine știți, mă lupt cu sebumul de-o viață.

De tenul meu excesiv de gras sunt sigură că știți, v-am terorizat cu acest subiect. Dar de părul meu gras nu cred că v-am mai vorbit.

Podoaba capilară este un element important pentru o femeie. Și nu doar pentru noi, ci și pentru bărbați. Întregește lookul.

Nu pot tolera părul nespălat. Este o dovadă de lipsă de respect, pentru tine, în primul rând. Posesorii de păr gras însă, se luptă cu aspectul de “păr nespălat” chiar și la o zi după spălare. Și este teribil de frustrant. Vara îmi spăl părul în fiecare zi. În sezonul rece, încerc să prelungesc timpul dintre spălări, adică maxim 2 zile. O zi da, una nu.

Știu, îmi veți spune că degradez părul din cauza spălărilor zilnice. Eu vă spun că este un mit. Nu am probleme în acest sens.

Am încercat și șampoane uscate ca măsură de extremă urgență, dar nu le agreez foarte tare. Îmi provoacă mâncărimi, de cele mai multe ori. Slavă Cerului că nu am probleme cu mătreața sau cojițele. E tot ce mi-ar fi lipsit.

Și mă veți întreba, bine, bine, dar ce șampon pentru păr gras folosești?

Recenta mea descoperire este Garnier Botanic Therapy Green Tea. Eu folosesc dintotdeauna Head&Shoulders, dar simțeam nevoia de o schimbare. Și bine am făcut. Sunt la a doua zi după spălare, iar părul nu este atât de gras. Sunt impresionată!!!

Garnier are produse foarte faine pentru păr. Și nu numai.

Am cumpărat și o mască ce nu este dedicată părului gras, dar nu îl îngrasă deloc. Și miroase atât de bine!!! Gurmand chiar.

Suavizează frumos, redă luciul, deci adio păr tern. Cel mai important pentru mine este că nu îl ingrașă deloc. Eu nefolosind sursă de căldură pe păr de o bună perioadă de timp, caut produse care să mă ajute cu așezarea naturală a acestuia.

Pare dificilă îngrijirea părului gras, nu?

Să nu vă mai țin în suspans, este vorba de Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia. Sunt multe măști faine, ale aceleiași game.

Aștept cu mare interes și de la voi idei de produse pentru îngrijirea părului gras.

O Primăvară frumoasă! Plină de binecuvântare, pace, liniște și FRUMOS!

Please follow and like me:
fb-share-icon

14 thoughts on “Îngrijirea părului gras

  1. Samponul de la Nala cu sare din marea moarta si spirulina e minunat! Mi-a placut mult si Garnier dar apoi nu l-am mai recumparat 😳

  2. Mă confrunt și eu cu un păr gras, momentan folosesc un Head&Shoulders alternând cu unul de la Yves Rocher. Nu pot spune că e un combo wow, deja a doua zi e slinos.

  3. Ah, pusesem mana pe ele in Dm ultima data cand am fost si am stat nehotarata..si le am lasat pe raft. Acum la urmatoarea vizita,le voi lua cu siguranta! Si eu ma lupt cu problema parului gras si ma spal cu H&S

  4. În ultima vreme chiar am căutat produse mai bune și mai potrivite părului meu. Nu pentru că până acum nu m-ar fi interesat, ci din cauza problemelor mai nou apărute.
    Informațiile tale sunt utile pentru persoanele cu păr gras, dar le-am reținut și eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *