Beauty

GLYCO-A / ISISPHARMA

Glyco-A de la Isispharma este gama despre care discutăm astăzi.

Isispharma este unul dintre brandurile mele de suflet. Produse faine și oameni minunati în spatele acestuia.

Unde mai pui că, raportul calitate-preț este la SUPERLATIV ABSOLUT. Găsiți produse pentru toate tipurile de ten. Pe tenul meu gras, gradul de eficiența a fost de 100% la tot ce am folosit până la acest moment. De asemenea, sunt foarte deschiși, astfel încât le puteți adresa întrebări, și vă răspund întotdeauna.

Crema Peeling superficial Glyco-A în concentrație de 10% o cunoșteam și foloseam de trei ori pe săptămână. M-a ajutat extrem de mult cu punctele negre, iar aspectul tern al tenului a fost înlocuit cu unul neted și luminos. NU UITAȚI SĂ FOLOSIȚI SPF atunci când folosiți acest tip de produs.

De fapt, FOLOSIȚI SPF ÎNTOTDEAUNA! AȘA PREVENIȚI ÎMBĂTRÂNIREA PREMATURĂ A TENULUI.

Dar gata cu vorbăria. În cele ce urmează descoperim împreună informții avizate referitoare la gama GLYCO-A.

CE ESTE PEELINGUL SUPERFICIAL?

Peelingul superficial este un proces chimic care presupune exfolierea straturilor superficiale ale pielii pentru a elimina imperfecțiunile de pe suprafața acesteia, folosind agenți de exfoliere precum AHA, BHA, PHA.

A nu se confunda cu o exfoliere mecanică, care folosește granule abrazive pentru a exfolia pielea.

Peelingurile superficiale por fi efectuate acasă, spre deosebire de cele medii și profunde care sunt efectuate doar în cabinetele medicale.

ACIDUL GLICOLIC

Este un acid natural care face parte din categoria AHA (Alfa-Hidroxi-Acizi), care poate fi găsit în stare naturală în anumite fructe și legume precum strugurii și trestia de zahăr.

Acidul Glicolic este cel mai mic și mai simplu dintre toate moleculele AHA. Dimensiunea sa redusă îi permite să pătrundă cu ușurință în straturile superficiale ale pielii, pentru a exfolia celulele moarte și a stimula regenerarea celulară.

CÂND ÎȚI POȚI FACE UN PEELING SUPERFICIAL?

Peelingul superficial poate fi realizat ocazional pentru a îmbunătăți aspectul pielii. În general, cele două perioade ideale pentru efectuarea peelingului sunt: -La sfârșitul iernii -La începutul toamnei.

GLYCO-A

Datorită ingredientului său activ, Acidul Glicolic, gama GLYCO-A oferă pielii tale beneficiile unui peeling superficial cosmetic ce poate fi realizat în siguranță acasă.

Pori dilatați, piele ternă, exces de sebum, pete pigmentare, riduri și lipsa fermității: aspectul general al pielii tale este vizibil îmbunătățit cu ajutorul unei rutine personalizate. -Formule cu pH-ul pentru un echilibru optim între toleranță și eficacitate; -Concentrații de acid glycolic potrivite fiecărui tip de imperfecțiune; -O rutină completă: pentru o eficacitate sporită – un produs de curățare purifiant și iluminator și un tratament calmant și reparator post-peeling.

SFATURI:

Aplicați peeling-ul din gama GLYCO-A pe față, numai seara și lăsați să acționeze minimum 30 de minute.

Este esențial să aplicați protecție SPF50+ dimineața pe tot parcursul tratamentului și timp de o săptămână după aceea.

CINE POATE FACE UN PEELING SUPERFICIAL?

ADOLESCENȚI – 14/20 ANI

•Ten gras

•Imperfecțiuni ale pielii

FEMEI TINERE – 20/40 ANI

•Primele semne de îmbătrânire

•Ten tern

•Textură neregulată a pielii

FEMEI 40/70 ANI

•Riduri

•Pete pigmentare

•Pierderea fermității pielii

PROTOCOL

1. CURĂȚARE

GLYCO-A Spumă

Dimineața și seara, pompați 1-2 doze de spumă în palmă și masați ușor pe ten. Lăsați să acționeze timp două minute și apoi clătiți. Evitați zona ochilor.

2. CORECTARE

GLYCO-A® SOFT/ MEDIUM/INTENSE peeling 

Numai seara, de 2-3 ori pe săptămână, aplicați un strat subțire de produs pe întreaga față și masați ușor, după o curățarea în prealabil a tenului. Nu necesită clătire și poate fi lăsat pe ten până dimineața.

*Evitați zona ochilor, iar în caz de contact, clătiți cu apă din abundență, efectuați un test de toleranță îninte de a aplica produsul, nu aplicați pe pielea sensibilă sau iritată (după epilare sau exfolieri).

Sper că v-am stârnit curiozitatea și că informațiile puse la dispoziție de către brand, vă sunt de folos.

Repet, în cazul meu, gradul de eficiență a produselor este 100%, având un ten teribil de gras.

Informații detaliate despre toate produsele Isispharma găsiți pe site-ul acestora.

Ce ați folosit si v-a plăcut de la Isispharma? Sunt sigură că aveți măcar un preferat.

Please follow and like me:
fb-share-icon

11 thoughts on “GLYCO-A / ISISPHARMA

  1. Am folosit si eu cateva produse de la Isispharma. Eu am folosit produse pentru pete pigmentare si mi-au placut mult cum se comporta pe ten. As vrea sa incerc si peelingul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *