Beauty

SERURI PREFERATE PENTRU TEN

Seruri preferate pentru ten. Despre asta discutăm astăzi, și sunt sigură că și TU ai cel puțin un ser pentru față preferat.

Ten gras, ten mixt, ten uscat sau ten normal, indiferent de acesta, serul este un produs ce se poate regăsi în orice fel de rutină.

Nu vă voi da lecții de îngrijire a tenului pentru că NU SUNT DERMATOLOG. Produsele pe care le folosesc sunt adaptate tipului meu de ten, pe cale de consecință, împărtășesc cu voi experiența mea cu acestea.

Am testat multe seruri de-a lungul timpului, așa că am reușit să îmi setez câteva preferate.

Dacă “mă citiți” de la începuturile mele într-ale beauty blogging-ului, sunt convinsă că le-ați mai văzut. Atât aici, cât si pe instagram.

Dar să nu mă mai lungesc cu vorba, la asta mă pricep cel mai bine. Hai să le luăm pe rând, și să vă readuc în atenție două-trei cuvințele despre acestea.

Vichy Minéral 89 – booster hialuronic fortifiant, de umplere dermică

Cred că îl folosesc de când a apărut pe piață. Ingredientele le găsiți peste tot, așa că eu vă voi aduce în atenție experiența mea cu acest booster. Eu îl văd ca pe un ser.

Textura extrem, dar extrem de lejeră, chiar apoasă. Se absoarbe imediat în piele. Îl folosesc atât dimineața, cât și seara înainte de crema hidratantă. Deși am tenul foarte gras, în sezonul rece folosesc și o cremă hidratantă. Dimineața îl folosesc ca bază pentru machiaj, și chiar umple porii. Fondul de ten, sau ce veți aplica ulterior, se va așeza foarte natural pe ten. PAROL!

Revolution Skincare  / 10% Niacinamide + 1% Zinc ser pentru pori dilatati

Dacă aveți tenul gras sunt sigură că ați auzit de beneficiile unui ser cu niacinamide. După cum am menționat anterior nu intru in detalii științifice nefiind avizată în acest sens, dar împărtășesc cu voi părerea mea cât se poate de obiectivă despre acesta. Deși, sunt sigură că știți și voi, faptul că industria de beauty este SUBIECTIVĂ prin definiție.

Îl folosesc dimineață și seara, remarcând ca efect imediat, minimizarea porilor. De asemenea, folosit pe termen lung, echilibrează excesul de sebum.

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate

Gama asta mi-a plăcut tare mult, așa cum mi-au plăcut toate cele folosite de la Bioderma. Serul acesta are un efect de luminozitate EXTRAORDINAR. Folosesc superlativul absolut pentru că am folosit toată gama. Folosind toate produsele din gamă, efectele au fost mai rapide, și m-au ajutat mult cu petele pigmentare si aspectul tern al tenului.

Deși dormeam puțin, tenul arata foarte odihnit. Se absoarbe imediat în piele, iar cantitatea aplicabila trebuie să fie foarte mică, în special dacă aveți tenul sensibil.

Sper că v-au fost de folos informațiile, și de ajutor în alegerea unui viitor ser.

Dar spune-mi, tu ce seruri preferate ai ?

Please follow and like me:
fb-share-icon

16 thoughts on “SERURI PREFERATE PENTRU TEN

  1. Sa știi ca si mie mi-a plăcut mult Vichy Mineral 89, chiar este foarte bun, mi-a plăcut mult serul de la Kiehls, iar pe cele de la Revolution chiar vreau sa încerc și eu!😍

  2. Serumurile și măștile sunt produsele mele preferate pentru îngrijirea și întreținerea tenului.
    Îmi place Vichy- este unul dintre brandurile preferate- dar și Bioderma este le listă.
    cel de la Revolution nu l-am folosit ăncă, dar după recomandarea ta, îmi doresc să-l încerc. Tenul merită ce este maai bun și mai potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *