FASHION & OUTFITS

REVERSE – ÎNCĂLȚĂMINTE PENTRU TOATE GUSTURILE

Reverse este recenta mea descoperire în materie de încălțăminte. Nu cunoașteam magazinul online, dar iată că drumurile noastre s-au întâlnit.

Am crezut de cuviință să vi-i aduc în atenție pentru că există categorii de preț pentru toate bugetele, cred eu.

Am comandat două perechi de încălțăminte, în primul rând pentru că sunt atât de multe modele, încât era absolut imposibil să mă pot decide la una singură. În al doilea rând, voiam să văd care este calitate acestora, nemaiavând contact până la acest moment cu acest magazin online.

Comanda a venit repede, condițiile de livrare au fost foarte bune, și iată-mă cu primul colet de pe reverse.ro.

Am ales două modele clasice, care să poată fi purtate în diverse combinații vestimentare. Știți că nu sunt inspirație pe partea de modă, având un stil vestimentar destul de liniar, clasic aș putea spune. Iar pe Reverse, chiar am găsit modele care să-mi satisfacă liniaritatea asta despre care vă vorbesc.

Ei bine, la fel stau și pe partea de încălțăminte. Tocuri port rar, la evenimente, iar evenimente n-au mai avut loc în ultimul an, dar nici nu-mi pare rău. Cel mai bine mă simt în lucruri confortabile și adaptabile oricărei ținute.

Cei de la Reverse au atât de multe modele pe gustul meu, astfel că mi-a luat ceva timp să mă hotărăsc.

Bineînțeles că vă las în cele ce urmează fotografii ale perechilor alese de mine, pentru a vă putea face o idee despre ce vorbesc.

Ghete dama Piele Naturala Galbene Olivia X1389

Cert este că sunt confortabili, versatili, iar calitatea este foarte bună. Nu au venit cu defecte sau alt gen de probleme. Mărimile s-au potrivit perfect piciorului meu nu tocmai micuț…

Ghete Primavara Piele Ecologica Bordo Malena2 X1724

Am pentru voi si un cod de reducere de 10%, în ideea în care vă doriți ceva de pe site – REVERSE10.

Am văzut că au și reduceri în perioada aceasta, așa că pe principul “Care femeie are prea mulți pantofi?” vă urez spor la cumpărături.

Găsiți magazinul online și pe social media :

Facebook

Instagram

Să-mi aratătați dacă vă luați ceva 🙂

Please follow and like me:
fb-share-icon

14 thoughts on “REVERSE – ÎNCĂLȚĂMINTE PENTRU TOATE GUSTURILE

    1. Sunt tare frumoase alegerile tale și ti se potrivesc maxim!
      Si mie îmi place site-ul acesta si mereu îmi apare pe facebook la sugestii! Chiar au incaltaminte la preturi mici dar totuși calitative!

  1. Eu îi urmăream de ceva vreme în mediul online pe cei de la Reverse și iată că recent am plasat și eu o comandă. Mi-am luat o pereche de bocanci din piele naturală și o pereche de papuci cu talpa din rafie. Sunt foarte mulțumită de ambele perechi, chiar sunt foarte calitative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *