Beauty

TU SĂRBĂTOREȘTI VALENTINE’S DAY?

Tu sărbătorești Valentine’s day? Întreb pentru că sunt de acord cu ideea conform căreia iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi. Iubirea sub toate formele și valențele ei. Și este minunat!

Iubirea este motorul vieții. Nu poți exista fara ea. De fapt, cred că NOI SUNTEM IUBIRE. PENTRU SIMPLUL FAPT CĂ SUNTEM! Dumnezeu este iubire, iar tot ce ne înconjoara este clădit DIN ȘI CU IUBIRE.

Profunde idei transmit astăzi, dar vreau să vă explic cum văd eu ziua aceasta de Valentine’s Day. Îmi place mult vibe-ul ei. Și atât timp cât este vorba despre frumos și bine, ce am avea noi împotrivă?

Dacă sunteți pe vibe cu mine, vreau să vă vin în ajutor cu idei de cadouri pentru îndrăgostiți.

Așa cum intuiați, îmi este mai ușor să vă dau, dragi domni, idei de cadouri de Valentine’s day pentru ea.

O să fiu cât de scurtă și la obiect pot. Cărei femei nu îi plac parfumurile? Vă spun eu, nu am întâlnit una căreia să nu îi placă.

Chiar și domnii sunt amatori de miresme îmbietoare.

Mi se pare varianta cu care nu dai greș. Poate sunt subiectivă, eu fiind o mare iubitoare de parfumuri.

Și o să vă aduc în atenție preferatul meu absolut din anul ce a trecut. Este un parfum bijuterie prin sticluța acestuia, și un parfum magic prin notele lui.

Versace Crystal Noir este cel în cauză, și credeți-mă că va fi dragoste la primul puf. Asta pentru că tot vorbim despre iubire în toate valențele ei.

Parfumurile sunt nostalgii. Deseori, rămâi în memoria olfactivă a oamenilor prin parfumul pe care îl porți la acel moment.

Și de aici se pot naște tot felul de povești.

Eșafodajul acestui articol este clar iubirea, pe care să o sărbătoriți cum și când vreți voi! Dar dacă vă place vibe-ul zilei de Valentine’s Day, just go for it!

Dar spune-mi, tu sărbătorești Valentine’s day?

“Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun” – Paulo Coelho

Please follow and like me:
fb-share-icon

9 thoughts on “TU SĂRBĂTOREȘTI VALENTINE’S DAY?

  1. Noi nu o sărbătorim, dar motiv de a face o bucurie printr-un cadou cuiva drag putem gasi întotdeauna.
    Foarte faina sugestia ta 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *