Beauty

Mască de față cu ingrediente naturale – perfectă înainte de petrecere

Mască de față cu ingrediente naturale? Yes, please!

7th Heaven sau răsfăț în propriul tău confort. Nu ai nevoie de SPA și tratamente costisitoare ca să ai grijă de tine.

7th Heaven este mai mult decât un brand care îți oferă o simplă mască de față ideală pentru tipul tău de ten. Compania și-a propus să aducă pe piața românească tratamente de înfrumusețare pentru față, păr și picioare create de specialiști, pe bază de ingrediente naturale eficiente pentru fiecare tip de ten. 7th Heaven sărbătorește diversitatea prin crearea unor măști faciale și tratamente de inspirație tradițională, din toate colțurile lumii, toate foarte ușor de utilizat în era vitezei.

De peste 30 de ani, 7th Heaven luptă împotriva testării produselor cosmetice pe animale. Toate produsele sunt acreditate cruelty free, pentru că acest brand știe că frumusețea începe din interior. Asta înseamnă dragoste și grijă pentru noi înșine, dar și pentru mediul din care facem parte. Tratamentele 7th Heaven au fost create pentru a oferi tuturor utilizatorilor ocazia de a-și trata pielea cu dragoste și grijă, rapid, ușor și convenabil.

Ideală la sfârșit de an, când ne pregătim de petrecerea de Revelion, sau pur și simplu să începem anul simțindu-ne mai bine și mai frumoase, o mască 7th Heaven este mai mult decât un moment de relaxare. În funcție de variantă, masca de fata aleasă poate fi ideală pentru femei, dar și pentru bărbați, pentru diferite tipuri de ten, dar și pentru diferite zone ale corpului. Iarna, 7th Heaven ne ajută să sărbătorim noul an, frumusețea și diversitatea, de Revelion și nu numai!

Cunosc brandul de multă vreme. Nu activam într-ale bloggingului de beauty. Vedeam măștile predominant în supermarketuri și în farmacii.

Am cumpărat prima mască, iar de atunci suntem de nedespărțit. Au o gamă variată de măști, însă nu doar pentru față.

Ba chiar, veți găsi și măști speciale pentru domni. Ce aspect este absolut pe sufletul meu? Ei bine, de peste 30 de ani luptă împotrivă testării pe animale.

Ca membri fondatori CICAW, toate produsele lor sunt acreditate „cruelty free”. CHAPEAU!!!

Au fost foarte atenți și mi-au trimis câteva măști de care să fiți sigure că voi abuza la maxim. Vă spuneam eu că nimic nu se compară cu o seara de iarnă, o băutură fierbinte, o mască faină, și un film bun.

Uite cum s-au aliniat planetele și masca de față 7th Heaven face parte din filmul meu de sfârșit de an. Vă las în cele ce urmează fotografii cu tipul de măști descoperite în colet.

Unele sunt o noutate pentru mine, dar presimt că vom lega o lungă relație de prietenie. De asemenea, sunt o buna idee de cadou. Sunt sigură că va fi apreciat. Ce femeie refuză o mască de față faină?

Pe lângă raportul calitate-preț excelent, faptul că nu promovează cruzimea, pentru mine este cel mai important aspect.

Găsiți o sumedenie de informatii utile pe site.

Era să uit, măstile de față 7th Heaven sunt și pe Emag.

Ce ați încercat voi de la 7th Heaven? Sunt sigură că cel puțin o mască! 🙂

Please follow and like me:
fb-share-icon

9 thoughts on “Mască de față cu ingrediente naturale – perfectă înainte de petrecere

  1. Inainte de Revelion e bine sa ne rasfatam tenul cu o masca si desigur urmatoarea zi sa mai folosim una ca sa nu se vada oboseala acumulata. Imi plac mult mastile 7th Heaven!!

  2. Pe cele Superfood nu le-am incercat, in rest imi sunt cunoscute toate. Cel mai mult mi-a placut gama de masti aurii, inspirate dupa cele coreene. Au ingrediente faine si un continut foarte bogat in produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *