FASHION & OUTFITS

HOME FASHION OR WHAT?

Home Fashion există? Dacă nu, nu vă temeți, o inventez eu. Asta pentru că, anul ăsta ne-a închis în casă, și sunt sigură că nimeni nu poate fi productiv in pijama. Cel puțin, eu clar nu!

Așa că, de când colaborez cu Femme Luxe, mi-am creat o garderobă pentru casă sau home fashion. Scuzați-mi ignoranța într-ale englezismelor.

Evident, așa cum vă spuneam și în articolul anterior, când vreau să plasez o nouă comandă mâ învârt în trei categorii: Loungewear, Loungewear set și Lounge set. Posibil să fie o preferință pentru sezonul rece, dar v-am mai spus eu că nu mă regăsesc în toate piesele vestimentare.

Grey Marl Cropped Hoodie & High Waisted Jogger Loungewear Set – Alia am luat pentru mine. Și bine am făcut. E atât de cozy, iar materialul se simte foarte fin pe piele. Experiența cu spălatul este foarte ok, hainele supraviețuiesc cu brio.

Pentru sora mea am luat o vestă oarecum vintage, care peste o cămașă este perfectă. Nu mai găsesc exact denumirea produsului însă vă las fotografii pentru fiecare dintre ele, și link acolo unde am.

Mamei i-am luat două perechi de pantaloni care merg perfect și pentru plimbare. Black High Waisted Oversized Cuffed Joggers – Fiona și Grey High Waisted Oversized Cuffed Joggers – Fiona.

Grey High Waisted Oversized Cuffed Joggers – Fiona

Black High Waisted Oversized Cuffed Joggers – Fiona

Nici nu știu cum să procedez astfel încât să nu repet acelasi lucru cu ocazia fiecărei comenzi.

Articolele vestimentare sunt ok dacă nimerești mărimea, iar materialele arată foarte bine după spălat. Nu sunt niște materiale dure, care să te zgârie sau în care să te simți inconfortabil. Tot secretul este să știi ce croială te avantajează.

Nu sunt iscusită într-ale fotografiei de outfit și nici vreun stil vestimantar inspirațional nu am. Însă dacă, printre cititorii mei se regăsesc și de-alde mine, eu sunt mulțumită.

Ce cred eu despre stil? Ei bine, pentru a avea un stil al tău trebuie să ieși din sfera hainelor, sfera asta superficială pe care o preferăm cu toții, o marketăm și apoi o vindem. Cum o vindem? Păi nu ai văzut că atunci când postezi o poză cu tine ai mai multe aprecieri decât atunci când ai postat un alt tip de conținut. Eu constant asta zilnic.

Se caută superficialul pentru că oamenii sunt mult prea obosiți de profunzimi. Iar cel din spatele camerei sau rândurilor de pe blog va fi copleșit de cerere, și va servi audienței superficialul. Ideea e că deseori, viața însăși este un mix între superficial și profund. O DIHOTOMIE ÎNTRE SACRU ȘI PROFAN!

Dar cum ajung eu de la haine la esența vieții? Tare îmi mai place să divaghez. Lăsând profunzimile la o parte, hainuțele le găsiți pe site, de plăcut îmi plac, și da, este o COLABORARE, așa cum menționez de fiecare dată. Iar dacă ceva nu va fi pe placul subsemnatei fiți fără grijă că raportez.

„Stilul înseamnă o modalitate ușoară de a vorbi despre lucruri dificile!”, Jean Cocteau

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *