Lifestyle

LENOR MOODS – AROME ÎMBIETOARE

Lenor Moods și aromele lui îmbietoare. Despre asta vorbim astăzi. Nu știu de câte ori spălați voi pe săptămână, însă eu, spăl cel puțin odată la două zile. Ador mirosul de rufe proaspăt spălate.

Lenor nu îmi lipsește din trusa mea de gospodină. Creadeați că am trusă doar pentru beauty? Nu, nu, OCD-ul meu într-ale curățeniei e mai presus de orice.

Vă aduc astăzi în atenție două noi arome pentru balsamurile de rufe Lenor Moods. Gold Orchid și Dewy Blossom.

Ti s-a intamplat sa simti un anumit parfum si sa te opresti in loc pentru o secunda? Sau sa incerci un parfum nou si sa te indragostesti pe loc de starea de bine pe care ti-o ofera?

Mirosul este unul dintre cele mai importante simturi ale noastre, acestea pot crea o serie de senzatii, imbunatatindu-ne starea de spirit, revigorandu-ne sau oferindu-ne un sentiment de calm.

Parfumul potrivit te poate face să te simti încrezătoare, relaxată, fericită sau poate declanșa amintiri și emoșii, sentimente sau anumite trăiri.

{“origin”:”gallery”,”uid”:”01F62978-2FCA-4556-9F89-B9FB67AF29CD_1608217590003″,”source”:”other”}

Gândește-te doar la modul în care parfumul zăpezii proaspete te poate transporta înapoi la copilarie într-o clipă sau la momentul în care te așezi într-un pat cu lenjeria proaspăt schimbată, iar mirosul te relaxează, te reîncarcă, iți reechilibrează starea de spirit și iți transformă somnul într-unul liniștit și odihnitor.

Lenor înțelege cât de important este ca hainele tale preferate și lenjeriile tale să-ți ofere emoții parfumate care durează și durează și îți prezintă colecția Lenor.

Pe masură ce viețile noastre devin din ce în ce mai solicitante, aceste momente de evadare în relaxare nu au fost nicicând mai importante. Căutam acele mici lucruri care ne transpun rapid într-o stare de bine, iar balsamurile din noua colecție Lenor păstreaza prospețimea parfumată și te ajută să te încarci cu emoții pozitive.

Încearcă și tu explozia de senzații ale noilor parfumuri Lenor care durează…și durează, și în același timp iți amplifică starea de bine pe parcursul întregii zile… sau nopți!

Ați încercat noile arome Lenor Moods?

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *