FASHION & OUTFITS

TENDINȚE ACTUALE

Tendințe actuale în modă? Sunt eu, oare, capabilă să dezbat un astfel de subiect? Nu garantez, dar permiteți-mi să încerc.

De când am început colaborarea cu Femme Luxe, recunosc că sunt mai motivată să îmi dezvolt cultura generală și pe acest subiect. Ideea este că nu mă prea pricep eu la ales piesele vestimentare. Asta pentru că eu am un stil vestimentar absolut linar, astfel că, din zona de confort ies foarte rar.

Pe site-ul lor găsesc și piese vestimentare pe gustul meu, însă în majoritate pe partea de lucruri confortabile. Nu mă bagați în rochii scurte, cu decolteu și alte nebunii, pentru că mă pierdeți.

Au ei o categorie Loungewear unde mă regăsesc în totalitate, dar conform acestei comenzi am dat greș cu mărimile…

Vă voi atașa de această dată imagini de pe site, pentru că nu am nimerit deloc mărimile. În unele par Aladin, iar altele nu îmi vin deloc. Depinde tare mult de croială, iar eu râmân genul care TREBUIE să probeze. Asta și datorită faptului că nu sunt vreo voluptoasă și risc ca hainele să stea ca pe gard. Deci stau foarte prost în a vă inspira de la mine în ceea ce privește tendințele.

Foarte potrivite pentru contextul actual sunt piesele vestimentare din categoria Loungewear set unde dacă veți arunca un ochișor, veți găsi inspirație de lucrușoare pentru stat prin casă. Asta pentru că știu că mai sunt printre voi oameni ca mine, care dacă stau toată ziua în pijamale, productivitatea va fi 0 prin excelență.

Ei bine, am comandat eu următoarele:

Camel Boxy Cropped Hoodie Cuffed Joggers Loungewear Set – Cailleigh


Blue Half Denim Distressed Button Up Shirt Dress – Kimani

Black Cropped Hoodie & High Waisted Jogger Loungewear Set – Alya

Grey Ribbed Belted Loungewear Set – Asia

De această dată, deși am ales articole pe placul meu, nu mi s-au potrivit deloc mărimile, astfel că nu m-am putut prezenta în fața voastră, purtându-le. Am oscilat între mărimea 6 și 8 pentru toate piesele, adică XS și S. XS este mic, S este mare. De asta vă zic, CEL MAI MULT DEPINDE DE CROIALĂ.

Nu-i bai, din greșeli învățăm, așa că poate, pe perioada colaborarii cu Femme Luxe voi descoperi ceva care să mi se potrivească în totalitate.

Categoria asta nouă, FASHION&OUTFITS pentru mine este o reală provocare. Sunt onestă, știți că nu vă mint. Nu știu nici să pozez, nici vreo fashionistă nu sunt. Așa că, aveți răbdare :))

Tendințele nu mă interesează!!! Contează cum mă simt, și dacă mă reprezintă în vreun fel ceea ce port. Ce nu înțeleg eu, este de ce ar trebui să ne dicteze cinva tendința?

De ce să nu fim noi propria tendință în ceea ce privește stiulul personal? Pentru mine frumusețea vine tocmai din unicitate.

Cel mai mult mă determină să perseverez, apetitul pentru istoria modei. Așa că în modestul meu research am descoperit învățăminte ale unor nume emblematice în modă și stil. Pe cale de consecință, vă las și vouă în cele ce urmează, unele dintre cele mai reprezentative.

Să vă delectați cu niște cultură domle, dacă stăm prost cu moda.

“Nu te lua dupa trend-uri sau tendințe. Nu lasa lumea modei sa te influenteze intr-un mod negativ, ci decide singur cine esti, ce doresti sa transmiti prin felul in care te imbraci si prin felul in care traiesti.” – Gianni Versace

“Este deziluzional si chiar stupid sa consideri ca hainele nu sunt importante si ca fiecare dintre noi ar trebui sa purtam orice ne dorim. Majoritatea oamenilor nu trateaza felul in care se imbraca cu suficienta seriozitate, insa fie ca vrem sau nu, felul in care ne imbracam transmite un mesaj si de multe ori deciziile noastre sunt puternic influentate de felul in care o persoana arata.” – G. Bruce Boyer

“Creeaza-ti propriul tau stil vizual, astfel incat sa fie unic pentru tine, insa usor de recunoscut pentru altii.” – Orso Welles

“Moda se stinge, insa stilul este etern.” – Yves Saint Laurent

În încheiere, vă las 3 citate care mă reprezintă în totalitate.

Albert Einstein –  Cand sotia sa i-a cerut sa isi schimbe hainele pentru a-l intalni peambasadorul german, el replica “Daca doreste sa ma vada sunt aici, daca vrea sa imivada hainele, deschide-i sifonierul!

 Alexander McQueen  –  Este o noua era in moda –  nu exista reguli. Este vorba destilul individual si personal, combina high-end, low-end si stiluri clasice.

Alexander McQueen –  Moda ar trebui să fie o formă de evadare și nu o formă de închisoare.

Please follow and like me:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *