Beauty

GOANA DUPĂ CADOURI

Goana după cadouri a început. Și este atât de frumos. Chiar și în contextul actual. Este cea mai frumoasă perioada a anului, pentru mine. Încărcată cu atât de multă energie pozitivă, pace, liniște și iubire.

Pentru mine, Crăciunul este iubire și familie. Și multă bucurie, entuziasm, toate învăluite de nerăbdarea aceea pură din seara de Ajun. Și ce poate fi mai frumos ca bucuria celor dragi, atunci când descoperă cadourile de sub brad.

Eu m-am mobilizat așa cum o fac în fiecare an, și am comandat o mare parte din cadouri de pe Notino.

Au acum o secțiune pe site, denumită cadouri de Crăciun, unde sunt convinsă că veți găsi tot ce aveți nevoie pentru persoanele dragi din viața voastră. Pentru mama, sora, bunica, tatăl, soțul, bunicul, fratele și alte rude, aveți o grămadă de variante faine.

Vin și eu în întâmpinarea voastră, astăzi, cu idei de cadouri de Crăciun pentru ea, în special, pentru că scuzați-mi subiectivitatea, dar sunt mai avizată să emit păreri 🙂

Eu sunt o împătimită a parfumurilor, așa că încerc să îmi creez o colecție din care să am de unde alege zilnic. Să port parfumul în funcție de stare, de ținută, dacă mă înțelegeți.

Gucci Guilty Absolute Pour Femme este un parfum puternic, cu atitudine, ABSOLUT asemeni numelui. Iată un set foarte fain care ar aduce multă bucurie femeii din viația voastră.

Recunosc, pasiunea pentru parfumuri o am de la mama. Niciodată nu dau greș cu un astfel de cadou.

Ce femeie nu își îngrijește părul? Podoaba capilară reprezintă un apect important pentru orice femeie, așa că setul Wella Professionals SP Luxe Oil este o idee minunată. Eu am folist gama aceasta și pot confirma că este EX TRA OR DI NA RĂ!!!

Ca să încheiem apoteotic, pentru că dacă mă urmăriți pe instagram, știți pasiunea recentă pentru palete de machiaj. Sigma este un brand profesional de makeup, pe care îl găsiți pe Notino, la niște prețuri decente. Spun decente, în raport cu calitatea acestora, dacă îmi permiteți cacofonia.

Sigma Beauty Cor-de-Rosa este de-o feminitate debordantă, iar pentru o pasionată de machiaj, e fix ce trebuie. Vă zic, o veți cuceri iremediabil.

Dar, mai presus de orice, vă rog să nu uitați…Crăciunul este mai presus de lucrurile materiale. Este binecuvântare și iubire. Prețuiți ceea ce aveți și fiți recunoscători pentru că aveți familia aproape. E cel mai frumos CADOU, iar 2020 ne-a demonstrat asta!

Please follow and like me:
fb-share-icon

11 thoughts on “GOANA DUPĂ CADOURI

  1. Când am citit titlul… wow! mi-a dat un sentiment de normalitate.
    Ce bine că goana după cadouri nu a dispărut! Mai am şi eu câte ceva de completat, dar fug pe Notino să aleg cele mai frumoase şi potrivite cadouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *