Beauty

BIORGA APAISAC – ÎNGRIJIRE PENTRU TEN GRAS

Biorga Apaisac este recenta mea descoperire în materie de produse pentru îngrijirea tenului gras.

Știți că sunt într-o continuă căutare de produse care să mă ajute să-mi fac din tenul meu teribil de gras, un tovarăș de drum, nu un dușman veritabil.

Dermacare România, unic importator al brandului dermo-cosmetic Biorga, m-a încurajat să testez noua gamă anti acnee, ca tratament dermato-cosmetic. Gama Apaisac împotriva acneei, ideală pentru pielea mixtă sau grasă, potențează și optimizează tratamentul prescris de dermatolog. Rolul celor trei produse produse din gama Apaisac de la Biorga este foarte important:

Biorga Apaisac Cremă Purifiantă este o cremă special concepută pentru pielea mixtă sau grasă, cu acnee sau imperfecțiuni. Are o textură non-grasă și conține o serie de ingrediente recunoscute pentru rolul lor:

– acid salicilic 1%, cu rol keratolitic, seboregulator și matifiant;

– Betapur, ingredient cu brevet Biorga care stimulează sinteza de beta-defensină și inhibă sinteza de cytokine; cu rol anti-inflamator;

– vitamina E, cu rol anti-oxidant și anti-inflamator;

– acid hialuronic, cu rol hidratant și filmogen;

– fără parabeni, fără parfum.

Biorga Apaisac Cremă Matifiantă este o cremă special concepută pentru pielea grasă, hiperseboreică și ajută la absorbirea excesului de sebum. Crema are o textură non-grasă, non-comedogenă și conține o serie de ingrediente recunoscute pentru rolul lor:

– Dermapur, complex cu brevet Biorga, format din acid fenolic (antibacterian), peptide (cathelicidine) inhibă dezvoltarea bacteriei Propionibacterium acnes responsabilă pentru apariția acneei;

– acid hialuronic, cu rol hidratant;

– gluconat de zinc, cu rol anti-inflamator și sebo-regulator;

– fără parabeni, fără parfum.

Această cremă este perfectă și ca bază de machiaj.

Pe lângă cele două creme, în gama Apaisac împotriva acneei de la Biorga mai găsim un produs ideal pentru pielea mixtă, grasă, cu acnee și imperfecțiuni:

Gelul spumant pentru față Apaisac de la Biorga vine în completarea Cremei Purifiante și/sau a Cremei Matifiante din aceeași gamă, pentru a potența efectele lor benefice, și conține:

•           Cupru și zinc – cu efect seboregulator și purifiant;

•           Acid salicilic + Gluconolactonă 0,1% – cu rol keratolitic, seboregulator și matifiant;

•           Acid azelaic + Glicină 0,1% – cu efect anti-inflamator și antioxidant;

•           D-pantenol – cu efect de calmare, reparare și hidratare a pielii;

•           Niacinamidă – cu efect anti-inflamator și de reducere a imperfecțiunilor.

•           În plus, Gelul spumant pentru față Apaisac de la Biorga curăță și purifică pielea, nu conține săpun și este testat dermatologic.

Sper că v-am făcut curioase, în special dacă vă confruntați cu problemele unui ten gras cu tendințe acneice.

Please follow and like me:
fb-share-icon

12 thoughts on “BIORGA APAISAC – ÎNGRIJIRE PENTRU TEN GRAS

  1. Folosesc și eu aceste două produse în prezent și mă declar foarte mulțumită de ele! Îmi doream de multă vreme să le încerc și mă bucur mult că s-a întâmplat! Le recomand și eu cu toată încrederea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *