FASHION & OUTFITS

OUTFIT CONFORTABIL

Outfit confortabil? Da, te rog! Intotdeauna. Îmi place mult și stilul elegant, însă întotdeauna îl adaptez astfel încât să mă simt confortabil. Cine spune că nu poți purta adidași cu o cămașă? Sau teniși la un pantalon de stofă? Eu nu am nici o problemă.

Închipuiți-vă o maletă neagră, un colier statement, o pereche de mom jeans și niște sneackers? Eiiii, ziceți voi? Nu e classy and comfy?

De când am început colaborarea cu Femme Luxe am descoperit că ei împletesc stilul confortabil cu cel elegant and that’s my style dacă îmi permiteți englezismele.

Am constatat că pe site accentul cade pe patru categorii:

Trousers

Corset Dress

Bodysuits

Jeans

Eu n-aș putea spune că sunt vreo rubensiană cu forme accentuate, așa că o rochie tip corset nu mă prea avantajează. Jeans pe mărimea mea nu am găsit, așa că am comandat 4 seturi sport de stat prin casă, sau de o fugă la cumpărături.

Comanda anterioară a fost ok, însă cămașa și o pereche de pantaloni mi se pare că sunt o idee mari, repet, eu neavând forme accentuate.

Dacă data trecută am comandat mărimea 10 (M), de data această am comandat mărimea 8(S).

După cum veți observa am luat câte două seturi din același produs, asta pentru că le-am luat mamei și surorii mele câte unul să văd dacă le place.

Materialele sunt ok pentru niște haine „de toată ziua”, dacă îmi permiteți academica exprimare.

Așadar am luat două Grey Tie Dye Oversized Sweatshirt Loungewear Set – Natalia și două Black Cropped Hoodie & High Waisted Jogger Loungewear Set – Alya. Pentru mine și sora mea mărimea 8 iar pentru mama mărimea 10.

Datorită contextului pandemic actual stăm acasă mult mai mult decât în mod normal. Și foarte bine facem. Deși când ajung acasă de la birou am tendința să SAR ÎN PIJAMALE, iar acest lucru mă moleșește și îmi scade automat productivitate, pot purta un astfel de outfit. Știu sunt o ciudată, dar dacă am pus pijamăluțele pe mine, m-ai pierdut :))

Putem fi frumoase și dacă lucrăm de acasă. Și dacă stăm acasă! Nu vă neglijați pentru că „NU VĂ VEDE NIMENI”! TE VEZI TU! ȘI ASTA E TOT CE CONTEAZĂ!

Black Cropped Hoodie & High Waisted Jogger Loungewear Set – Alya este foarte fain ca material, simțindu-se moale și lejer pe piele. Mărimea este bună, thanks God. Merge foarte bine și de o plimbare, însă EVITĂM IEȘIRE NENECESARE!

Grey Tie Dye Oversized Sweatshirt Loungewear Set – Natalia este oversized dar se așează tare frumos. Genul ăla de outfit pentru serile de iarnă, tolănită pe canapea cu o carte bună, o ciocolată caldă și un colind liniștitor pe fundal.

Vă las câteva fotografii pentru a vă putea face o idee despre cum vin pe mine. Nu sunt vreo iscusită în pozele fashion, dacă le-am putea numi așa. Nu mă supranumesc blogger de fashion sub nici o formă, pentru că unde nu mă ține nu mă bag, însă să vă arăt cum port eu anumite piese vestimentare, pot. Sau încerc. Așa că fiți îngăduitori cu stângăcia mea. Și în condei, dar și în fotografii.

Black Contrast Drawstring Cropped Hoodie & High Waisted Jogger Loungewear Set – Alya
Grey Tie Dye Oversized Sweatshirt Loungewear Set – Natalia

Comanda ajunge cam în 10 zile prin Fan Curier în cazul meu, cu notificare prealabilă. Puteți arunca un ochi pe site pentru că au lucruri faine.

Dacă vă place ideea de pantalon Joggers cum sunt cei din speța de față găsiți o multitudine de modele.

În final, vreau să vă rog să nu vă ghidați după mine, sau după trenduri. Regăsiți-vă pe voi! Purtați ceea ce vă place și ceea ce vă reprezintă!

Dacă vă plac rochiile purtați-le ORICUM, ORICÂND!

Dacă vă place stilul SPORT, just GO FOR IT!

Nu plecați urechea la AȘA TREBUIE sau AȘA se poartă! Dacă TU TE SIMȚI BINE CU TINE, E TOT CE CONTEAZĂ! Vă voi repeta la infinit!

Moda nu ține doar de piese vestimentare. Ține primul rând de educatie, atitudine și stil personal.

„Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în aer, pe stradă, moda are de-a face cu idei, modul în care trăim şi ceea ce se întâmplă.” – Coco Chanel

Voi esențializa toată vorbăria de mai sus cu un citat al lui Yves Saint Laurent : „În timp, am învățat că ceea ce e cu adevarat important despre o rochie este persoana care o poartă.”

Please follow and like me:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *