Beauty

BLACK FRIDAY – MAGIA REDUCERILOR

Black Friday și magia cumpărăturilor antemergătoare Sărbătorilor. Pentru mine este o perioadă încărcată de o energie tare frumoasă, fiind perioada mea preferată din an.

Chiar dacă contextul actual este incert, trebuie să ne bucurăm de viață așa cum este ea, și să fim recunoscători pentru că suntem sănătoși și avem familia aproape.

Totodată, vreau să vă bucurați și de lucrurile mici. Să vă satisfaceți un capriciu, o dorință sau de ce nu un moft. Merităm asta! Life is too short!

Și spuneți voi, ce perioadă este mai bună?

Au început să apară și colecțiile pentru Crăciun dar fiți atente pentru că începe Black Friday la Notino, magazinul meu online preferat.

La Notino Black Friday se desfășoară în perioada 09 – 29.11.2020, mai exact 3 săptămâni pline de reduceri. – în perioada: 09 – 15.11 – o să avem reduceri de până la 70% .

Acum este momentul să bifați ce aveți pe wishlist. Sunt reduceri la parfumuri, la produse cosmetice, în esență la o diversitate de produse.

Apropo de parfumuri, trebuie să încercați Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant. Prețul este mai mult decât decent iar aroma este magică. Absolut perfectă pentru sezonul rece. Știți că eu nu vă aduc în atenție notele, însă vă spun ce îmi transmite parfumul. Este o poveste ce te învăluie până la ultima notă. Senzualitatea atemporală a compoziției este învăluită într-o aură de modernism sofisticat.

Acum veți găsi redus și Vichy Minéral 89 – booster hialuronic fortifiant, de umplere dermică, despre care vă tot vorbesc că nu îmi lipsește din rutină de când a apărut pe piață.

Recent am primit pe instagram câteva întrebări referitoare la Bioderma Sensibio H2O – apa cu particule micele pentru piele sensibilă. Ei bine, o găsiți pe Notino, de astăzi la un preț special de Black Friday. Este cea mai bună apă micelară încercată de mine vreodată. Și credeți-mă că am testat destule.

Așa cum am făcut anul trecut, păstrez tradiția și anul acesta cu tips&tricks referitoare la Black Friday. Dacă sunteți atenți puteți face niște deal-uri super bune perioada asta.

Sper că v-am fost de folos, și abia aștept să văd ce ați bifat de pe wishlist-ul vostru.

Please follow and like me:
fb-share-icon

19 thoughts on “BLACK FRIDAY – MAGIA REDUCERILOR

  1. Apa micelara este geniala, o recomand si eu. Parfumul nu ma incanta. Nu e genul meu, l-am mirosit intr-un shop. Insa as vrea sa gasesc cateva palete pentru ochi la acest black friday

  2. Aștept și o zi cu transport gratuit, am vazut ca au mai nou oferte de acest fel, poate, poate în astea 3 săptămâni de reduceri vin si cu un bonus de acest fel 😁 Am si eu un wishlist mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *