Beauty

MACHIAJ REZISTENT CU BANI PUȚINI?

Machiaj rezistent cu bani puțini? Este oare posibil? Sunt sigură că măcar o dată v-ați pus întrebarea asta. Ei bine, da! Chiar este posibil! Nu este neapărat necesar să cheltuiți sume colosale pentru un machiaj decent cu produse de calitate. Calitatea nu înseamnă neapărat SCUMP.

În călătoria asta a mea pe meleagurile bloggingului de beauty am descoperit produse ieftine și bune, produse scumpe și bune, dar și reciproca pentru fiecare 🙂

Sigur și voi ați trecut prin asta. Ce vreau să vă aduc în atenție astăzi este un brand drugstore cu produse extraordinar de bune. Permiteti-mi superlativul absolut pentru că MERITĂ.

Și da, da, sunt sigură că v-a trecut prin minte la ce mă refer. Este vorba despre Essence. De la fond de ten, pudra, primere, rujuri, produse de sprancene până la lacuri de unghii. Găsiți absolut tot ce aveți nevoie. A, uitam, PENSULELEEEEE sunt absolut minunate. Am pensule de ani de zile și sunt în continuare IMPECABILE.

În continuare vreau să vă aduc în atenție câteva produse care nu îmi lipsesc din casă, și care m-au determinat să înțeleg că un machiaj rezistent poate fi realizat și cu produse accesibile. Știți tenul meu gras, deci înțelegeți unde bat.

ESSENCE CAMOUFLAGE MATT CONCEALER

Eu cu fondul de ten nu sunt neapărat prietenă, în special nu pentru folosirea zilnică. Nu îmi place mie, îmi simt fața prea încărcată. Concealer însă nu îmi lipsește din rutina de machiaj. Setez cu pudră și am terminat povestea.

Acesta este teribil de bun. Are o acoperire medie spre mare, nu se strânge în liniile fine, nu oxidează , și ghiciți ce? Este doar 15 RON 🙂

Este și waterproof însă această caracteristică nu am testat-o încă. Cert este că rămâne la locul lui toată ziua.

PUDRA DE FIXARE ESSENCE MY SKIN PERFECTOR

Machiajul meu fără pudră nu e machiaj. Pentru că îmi va curge fața în maxim 2 ore. Cred că este prima pudra liberă pe care o încerc și îmi place mult. Nu încarcă tenul, cel mai important aspect pentru mine. Urăsc efectul de mască. În cazul acestui produs nu e cazul. Matifiază, alt aspect important pentru mine, și iluminează frumos tenul.

PUDRĂ BRONZANTĂ ESSENCE SUN CLUB

Am descoperit recent bronzerul și cât de frumos pune în evidență trăsăturile feței. Eu folosesc machiaj pentru evidenția trăsături nu pentru a ascunde ceva, și vă sfătuiesc și pe voi să faceți același lucru. Sunteți frumoase oricum, nu vă ascundeți după o mască.

Ei bine pe lângă faptul că este pigmentat și se așează frumos pe ten, acest bronzer miroase extraordinar de bine. Este un miros gurmand de cocos cu ciocolată sau cel puțin așa îl percep eu.

Îl folosesc împreună cu pensula pentru bronzer – Essence Bronzer Brush. De asemenea, raport calitate-preț excelent.

Despre gelul pentru sprâncene Essence Make me Brow sunt sigură că ați auzit. Cred că este cel mai vestit produs al brandului.

Este un dupe super bun pentru același tip de produs al altor branduri dar care costă de 10 ori mai mult. Dacă aveți sprâncene bogate dar vreți doar să le puneți în evidență frumos, încercați neapărat Make me Brow.

Vă recomand cu mare căldură și paletele de farduri. Urmăriți colectiile lor, lansează periodic colecții și produse noi.

Voi ce produse Essence aveți în colecție?

Please follow and like me:
fb-share-icon

16 thoughts on “MACHIAJ REZISTENT CU BANI PUȚINI?

  1. Ador produsele de la ei. Momentan mai am doar un ruj si un lac de unghii, dar de-a lungul timpului am incercat de toate.

  2. Ha! Gand la gand suntem. Acesta este urmatorul articol de pe lista mea. Am cateva produse, mai accesibile, pe care le folosesc cu regularitate si la care revin de fiecare data pentru ca stiu ca sunt bune. De la ESSENCE achizitionez mereu pudra translucida si gelul de sprancene la borcanel.

  3. Am si eu cateva produse care nu sunt scumpe si totusi fac o treaba excelenta. Am si eu cateva produse Essence sau Catrice care sunt mai bune decat unele produse de sute de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *