Beauty

LONCOLOR -#staiacasă și fii frumoasă

Loncolor are o campanie foarte faină în contextul situației prin care trecem cu toții. Stai acasă dar păstrează încrederea și culoarea în viața ta. Sub această deviză Loncolor ne îndeamnă să ne ținem sus INIMA!

Știți tot traseul meu coloristic în ceea ce privește părul meu. De la blond la brunet, v-am tot bătut la cap cu Loncolor. Cred că folosesc vopseaua lor de ani buni. M-am decolorat singurică acasă folosind kitul de decolorare și nu am rămas cheală, ba chiar a ieșit extraordinar de bine. Eram întrebată la ce salon m-am vopsit. Dar cum bine știți blondul este destul de pretențios și dificil de întreținut, așa că am revenit pe meleaguri mai naturale. Bineînțeles, tot cu Loncolor. Vă așteptați, nu?

Sunt sigură că cele care sunteți obișnuite să vă vopsiți la salon, treceți printr-o perioadă nu tocmai confortabilă acum.

LONCOLOR lansează gama de vopsea permanentă LONCOLOR EXPERT HEMPStyle și serviciul de livrare la domiciliu.

Da, ai citit bine. Loncolor îți pune la dispoziție absolut tot ce ai nevoie pentru îngrijirea părului ca la salon, sau mai bine.

În ultima vreme, ținând cont de noul context, tindem să ne întrebăm reciproc „Ce mai faci?”, însă LONCOLOR crede că întrebarea corectă este „Cum te-ai adaptat?”. Realitatea din prezent nu mai seamană cu cea de acum câteva săptămâni, dar știm că cel puțin un lucru trebuie să rămână neschimbat: să fim frumoase, în fiecare zi. Acesta este motivul pentru care LONCOLOR  oferă femeilor un cadou special: lansează gama de vopsea permanentă LONCOLOR EXPERT HEMPStyle și serviciul de livrare la domiciliu a produselor preferate, în perioada stării de urgență.

Gama de vopsea permanentă LONCOLOR EXPERT HEMPStyle 

LONCOLOR Expert HEMPstyle este o vopsea permanentă pentru păr cu extract din semințe de cânepă (Cannabis Sativa), proteine din orez și ulei de jojoba. Extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteinele din orez acționează ca un înlocuitor pentru cheratina animală, îmbunătățind rezistența părului și oferindu-i o elasticitate remarcabilă.

Formula inovatoare cu cu extract din semințe de cânepă, proteine din orez și ulei de jojoba oferă părului mai multe beneficii, chiar în timpul colorării:

  • Elasticitate senzuală și textură fină
  • Culori vibrante, intense și strălucitoare
  • Efect protector și nutritiv, grație uleiului de jojoba cu acizi grași Omega-6 & Omega-9
  • Colorare perfectă și durabilă
  • Acoperire optimă a firelor albe

Gama cuprinde 16 culori vibrante, intense și strălucitoare.

Seviciul de livrare la domiciliu

În perioada stării de urgență, LONCOLOR pune la dipoziția clientelor serviciul GRATUIT de livrare la domiciliu, indiferent de valoarea comenzii. Coletele ajung oriunde în țară  în maxim 48 de ore. În plus, pentru fiecare comandă plasată în valoare de minim 50 de lei clientele vor avea parte de produse cadou din gamele de îngrijire.

De peste 27 de ani, misiunea LONCOLOR a fost aceea de a inspira și ajuta femeile să-și păstreze încrederea și culoarea din vieților lor cu ajutorul produselor pe care le punem la dispoziție. De când #stămacasă cu toții, am învățat să ne admirăm frumusețea în oglinda de acasă și este important să continuăm să avem grijă de părul nostru. Din acest motiv am lansat serviciul de livrare la domiciliu pentru a oferi tuturor bucuria folosirii produselor preferate, fără a fi nevoie să se deplaseze la magazin.” a punctat Alina Pescaru, Manager Comunicare LONCOLOR

POȚI AVEA GRIJĂ DE TINE ACASĂ! #STAIACASĂ DAR PĂSTREAZĂ ÎNCREDEREA ȘI CULOAREA ÎN VIAȚA TA.

E rândul tău să-mi spui ce produse foloseși pentru părul tău?

Please follow and like me:
fb-share-icon

10 thoughts on “LONCOLOR -#staiacasă și fii frumoasă

  1. Am folosit vopsea si sampon de la LONCOLOR. Samponul pentru reflexii argintii. Am fost foarte multumita de el pentru ca e printre putinele produse care nu lasa parul mov.

  2. Minunate produse! M-am vopsit și eu, sunt tare mulțumită, și, după ani de căutări am găsit nuanța care mi se potrivește cel mai bine!

  3. Arată bine produsele. Eu am un brand preferat. Sincer dacă mă îndrăgostesc de o culoare îmi cumpăr pe loc vopseaua indiferent de brand. De agenda aceea însă m-am îndrăgostit (am o obsesie cu ele =)) ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *