Beauty

TEA TREE – ANTISEPTIC NATURAL

Am primit acum două săptămâni un colet din partea celor de la Tea Tree. Le multumesc încă o dată pe această cale, pentru că datorită lor am descoperit “The Holy Grail” al tenului gras cu tendințe acneice.

Acnee nu mai am de prin liceu, dar sebumul nu mă lasă, așa că m-au ajutat în această privință. Eu sunt mereu în căutare de produse care să-mi fie aliați în lupta mea crâncenă cu excesul de sebum. Știți doar, v-am terorizat cu treaba asta 🙂

Ce este uleiul de arbore de ceai/tea tree oil?

Voi lăsa aici explicația celor de la teatree.ro care sunt cei mai în măsură să definească ingredientul vedetă al produselor lor.

” Uleiul de arbore de ceai este un ulei esential, de culoare galben pal, cu un miros proaspat de camfor. Este extras din arborele Melaleuca alternifolia, care creste in Australia. Are un continut mare de terpene, mai ales de 4-terpinol, considerat un antiseptic bland, non-iritant pentru piele, dar extrem de eficient, care ucide efectiv bacteriile si ciupercile. Uleiul este un antiseptic, antifungic, antibacterian, antinflamator si antiviral, care are caracteristica unica ca restabileste flora bacteriana normala a pielii si vindeca pielea fara a afecta cresterea normala a celulelor si tesuturilor.

Tea Tree Oil este in prezent catalogat cel mai studiat ulei esential din lume. In urma cererilor de rapoarte cu privire la reglementarea, siguranta si eficacitatea sa – Australian Tea Tree Oil Industry Association si RIRDC (Rural Industries Research & Development Corporation) au lucrat in stransa colaborare pentru realizarea primului dosar de analiza cuprinzatoare, bazat pe numeroase studii, in ceea ce priveste Tea Tree Oil, care concluzioneaza: Tea Tree Oil este un produs sigur si eficient si are capacitatea de a actiona ca un antiseptic, antibacterian, antiviral, antifungic si agent anti-inflamator. “

Pentru unele persoane este foarte posibil să fie mirosul prea puternic, însă pentru mine chiar nu este un factor definitoriu. Într-adevăr, este pregnant, dar pe măsură ce produsul este absorbit în piele, dispare.

Set anti-acnee

Setul acesta cuprinde absolut tot ce ai nevoie pentru o rutină corectă de îngrijire.

  • spuma de curățare cu 2% tea tree;
  • toner facial cu 1% tea tree;
  • cremă hidratantă cu 1% tea tree;
  • antioxidant tea tree oil 4.99%.

După două săptămâni de folosire remarc o diminuare a excesului de sebum, iar eventualele coșulețe au dispărut. Voi continua să le introduc în rutina de îngrijire.

Tea Tree set piele grasa/tendință acneică

Gel de curățare 150 ml cu ulei australian de arbore de ceai pentru ingrijirea zilnica a pielii grase sau a pielii tinerilor predispusi la acnee si alte probleme dermatologice. Amestecul de ingrediente din plante cu rol de curatare elimina murdaria, uleiul in exces si machiajul fara a usca pielea. Uleiul de arbore de ceai curata porii infundati care pot provoca acnee si calmeaza simptomele acneei. Poate fi utilizat in loc de sapun.

Crema 30 ml cu ulei de arbore de ceai este destinata pentru ingrijirea obisnuită a pielii predispusa la acnee sau la probleme dermatologice similare. Crema contine substante active (ulei de macadamia, ulei de jojoba, ulei de avocado si vitamina E) care hranesc pielea si o pastreaza hidratata. Uleiul de arbore de ceai actionează eficient in simptomele acneei. Daca aveti pielea foarte uleioasa folositi Tea Tree Gel acnee cu vitamina E.

Le recomand cu căldură și celor care se confruntă cu probleme severe ale tenului. Sunt sigură că îi va ajuta în lupta cu acneea.

Eu am rămas impresionată de eficiența imediată a tuturor produselor utilizate, așa că aruncați un ochi la ei pe site.

Please follow and like me:
fb-share-icon

23 thoughts on “TEA TREE – ANTISEPTIC NATURAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *