Beauty

ZILE CU GUST DE MAGIE

Dacă mă urmăriți pe instagram știți deja că pentru mine zilele acestea au gust de magie. Se simte în aer, și o simt și eu prin toți porii. E cea mai frumoasă perioadă a anului, iar mie îmi place să o savurez la intensitate maximă.

Magazinele sunt pline, oamenii sunt entuziaști, grăbiți să atingă toate punctele de pe lunga listă de cumpărături. Pentru că în esență despre asta este Crăciunul… SĂ DĂRUIEȘTI ȘI SĂ PRIMEȘTI!

Nu mă refer doar la lucrurile materiale, Crăciunul e mult mai mult de atât. Colecționați și momente, nu doar lucruri! Petreceți Sărbătoarea aceasta Sfântă cu familia, pentru că esența Crăciunului, cel puțin în accepțiunea mea, este IUBIREA.

Eu aștept în fiecare an cu mare nerăbdare Noaptea Sfântă de Ajun. Moș Crăciun nu ne-a ocolit niciodată. Este imposibil să ocolească o casă plină de iubire.

Anul acesta m-am mobilizat din timp, cu tot ceea ce înseamnă cadouri de Crăciun. Cei de la Notino au absolut tot ce trebuie în materie de produse cosmetice, și ce bucurie poate fi mai mare pentru o femeie decât parfumul de pe wishlist, sau produsele de machiaj pe care nu și le-a putut lua din diverse motive?

Găsiți cu certitudine și cadouri pentru el. Acel EL din viața voastră, tată, soț, iubit, frate, sau prieten. Au o gamă variată de produse și pentru partea masculină.

Mie îmi place să colind magazinele, dar pentru aceia dintre voi care nu iubiți agitația, aceasta este varianta salvatoare.

Nimic nu se compară cu bucuria din ochii celor dragi atunci când desfac cu entuziasm cadourile de sub brad. Eu mă hrănesc cu bucuria lor.

De asemenea, în cazul în care așa cum spuneam mai sus, sunteți mai liniștiți și vă doriți să evitați haosul din magazine, cadourile comandate pot veni ambalate și personalizate. GATA DE DĂRUIT.

Pe Notino beneficiați în această perioadă de două servicii faine: ambalare cadou și gravură pe produse. Ce idee minunată să oferi un produs personalizat. Eu l-aș păstra și după ce se consumă, ca amintire.

DĂRUIȚI DĂRUIȚI DĂRUIȚI! Din suflet!

ZILELE ASTEA AU GUST DE MAGIE!

Please follow and like me:

17 thoughts on “ZILE CU GUST DE MAGIE

  1. Îmi place atât de mult sa dăruiesc! Și o fac pe cât posibil, nu atât cât mi-aș dori.
    Zilele acestea pregătesc niște colete pentru copiii nevoiași din Vaslui.
    Mai am ceva completări și pentru cadourile celor dragi, deci, voi da o fugă pe Notino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *