Beauty

MAGIA CADOURILOR DE CRĂCIUN

Nu știu cum sunteți voi, însă eu respir Crăciunul prin toți porii. Magia cadourilor de Crăciun e peste tot. Sper că nu e prea devreme să vă scriu câteva rânduri despre perioada asta absolut minunată a anului.

Sunt născută în miezul verii, dar fără nici un dubiu, iarna rămâne anotimpul meu de suflet. Mă umple de energie, mă entuziasmează, ce să vă mai zic, sunt ca peștele în apă perioada asta :).

Forfota continuă din magazine, goana după cadouri, decorațiunile, și licărirea din privirile oamenilor nu se compară cu nici o altă perioadă a anului. Să nu vă mai spun că eu am început numărătoarea inversă de prin octombrie. Știu, sunt obsedată, dar atât de fericităăăăăăăăă de ce urmează, că nu îmi mai încap în piele.

Nu concep Crăciunul în altă parte decât acasă. În locul în care m-am născut și am crescut. Alături de familia mea dragă în noaptea de Ajun în jurul bradului, aștepând cu emoții venirea Moșului. Ador să le fac cadouri, și să mă bucur de bucuria lor.

IDEI DE CADOURI DE CRĂCIUN

Întotdeauna mi s-a părut teribil de greu să cumpăr cadouri pentru bărbați. Totuși cred că nu dai greș niciodată cu un parfum bun, sau cu un ceas :). Pe Notino știți deja că găsiți o diversitate de parfumuri, atât pentru ea, cât și pentru el, la prețuri foarte bune. Uite o idee foarte faină de set pentru el. Că vă este tată, soț sau prieten, sunt sigură că se va bucura. Dați vina pe mine dacă nu 🙂

Pentru o femeie se schimbă datele problemei. E mult mai simplu. Cu produsele cosmetice și parfumurile nu dai greș, sigur sigur. Spre exemplu mama adoră parfumurile. Știu sigur că oricâte ar avea se va bucura de fiecare dată când va mai primi unul. Iar eu mă bucur de bucuria ei.

Vă las totuși aici idei de cadouri pentru femei. Pentru aceia dintre voi care încă oscilați, însă aveți pasionate de beauty în familie.

Aveți inspirație din fiecare categorie. Îngrijire, machiaj, parfumuri. Oricât ați fi de nehotărâți sigur veți găsi ceva să se potrivească celei ce va primi cadoul.

În perioada 25.11.2019-01.12.2019 aveți și reducere 20% la brandurile populare selectate folosind codul black20 . Și săptămâna aceasta aveți reduceri de 15% la produsele pentru îngrijirea tenului și make-up, așa că spor la vânat cadouri.

Abia aștept să văd și eu ce cumpărați.

Să-mi dați de veste!

Până atunci merg să continui numărătoarea inversă 🙂

AMR 34 :))

Please follow and like me:
fb-share-icon

26 thoughts on “MAGIA CADOURILOR DE CRĂCIUN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *