Beauty

GEROVITAL MICROBIOM PROTECT

Nu cred că există vreo femeie care să nu fi încercat măcar o dată un produs Gerovital. Cred că este brandul copilăriei mele, bineînțeles alături de alte branduri cu tradiție.

Astăzi vorbim puțin despre noua lor gamă –  Poliplant Microbiom Protect.

Inovatia adusa de gama Gerovital Plant este Complexul Poliplant Microbiom Protect. Aceste este format din Equibiom, extract din radacina de brusture si un complex natural de plante din flora locala. Promit sa diminueaze reactivitatea pielii si procesele inflamatorii, protejand Microbiomul – format din totalitatea bacteriilor bune si rele de pe suprafața pielii – care este unic si specific fiecarui om. Acesta are un rol foarte important in cresterea imunitatii si de protectie a organismului impotriva bacteriilor daunatoare, astfel pielea este mai sanatoasa si capabila sa se regenereze.

De apreciat este tendința spre ingrediente naturale. Eu vă recomand să acordați o mai mare atenție îngrijirii pielii decât machiajului. Să înclinați întotdeauna balanța spre îngrijire, ulterior pe machiaj. Machiajul se va așeza întotdeauna mai bine pe un ten sănătos. Nu încercați să mascați folosindu-vă de machiaj. Acesta ar trebui să aibă rolul de a evidenția trăsături, nu de a camufla defecte.

Apa Micelară Microbiom Protect

Apa micelară Poliplant Microbiom Protect curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micele a machiajului, sebumului sau a altor impurități. 

  • 96% ingrediente de origine naturală. 
  • Protecție naturală microbiană.

Eu o folosesc chiar și când nu folosesc machiaj, efectiv pentru curățare, după folosirea unui gel de curățare. Nu irită ochii!

Cremă Hidratantă Microbiom Protect

Crema hidratantă Poliplant Microbiom Protect este special concepută pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale și mixte. Se aplică zilnic pentru creșterea consumului de oxigen la nivelul celulelor, îmbunătățirea hidratării și diminuarea reacțiilor alergice.

  • 96% ingrediente de origine naturală.
  • Booster oxigenare.

Intră imediat în piele, nu lasă peliculă grasă, iar tenul se simte foarte elastic.

Booster Vitalitate și Strălucire Microbiom Protect

Booster vitalitate și strălucire Poliplant Microbiom Protect este un ser cu o formulă fluidă, care se absoarbe ușor în piele, special conceput pentru tenul normal și mixt.

  • 96% ingrediente de origine naturală.
  • Energizare și strălucire.

Produsul acesta îmi place cel mai mult. Dă o luminozitate aparte tenului.

Le folosesc de câteva zile, dar pe parcurs voi reveni și cu efectele pe termen lung, în cazul în care sunteți interesați.

Please follow and like me:
fb-share-icon

30 thoughts on “GEROVITAL MICROBIOM PROTECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *