Beauty

BLACK FRIDAY – GOANA DUPĂ REDUCERI

Nu cred că este cineva pe aici care să nu fi auzit măcar o dată de Black Friday. Sau care să nu fi “păcătuit” de Black Friday 🙂

În mod normal ziua asta de shopping absolut are loc in ultima vineri din luna noimebrie, însă marile magazine, atât cele fizice cât și cele online, vin cu oferte încă de la începutul lunii. Și uite așa până la Crăciun o ținem într-un shopping continuu. Bine, eu cred că este și ceva psihologic la mijloc. Este imposibil ca spiritul Crăciunului combinat cu spiritul Black Friday-ului să nu te învăluie în câteva comenzi online, sau măcar o vizită în mall.

CE ESTE DE FAPT BLACK FRIDAY?

La noi acest termen este asociat cu reduceri fabuloase, însă își are originea în USA unde a fost folosit pentru a descrie traficul catastrofal din ziua de Vineri care urma Sărbătorii de Ziua Recunoștinței. Toată lumea se aduna la masă, iar a doua zi traficul era sufocat, așadar polițiștii care erau disperați de haosul provocat în trafic au numit această zi BLACK FRIDAY.

Treptat acest termen a început să fie asociat cu reducerile de Crăciun, pentru că imediat după Ziua Recunoștinței în Statele Unite ale Americii se dau startul reducerilor de Crăciun.

Exact ce vă ziceam, spiritul Crăciunului + reduceri = BLACK FRIDAY :))

Popularitatea acestui fenomen a atras si România care l-a importat cu succes cam din 2011. Așadar Vinerea Neagră a reducerilor are loc la sfârșit de noiembrie, dar majoritatea retailerilor încep cam pe la mijlocul lunii.

CE “VÂNĂM” DE BLACK FRIDAY?

Eu prefer să evit haosul din magazine. A fost o vreme când mă hrăneam cu agitația din perioada asta. Acum sunt prea obosită, și îmi fac liniștită cumpărăturile din vârful patului.

Spre exemplu anul ăsta am de gând să-mi fac stocul de parfumuri. Știți că eu le comand doar de pe Notino, iar în perioada 11 – 17.11.2019 au 15% reducere la toate parfumurile folosind codul black. Așa că o să profit din plin.

Nu e devreme să începeți să căutați și cadouri de Crăciun. Eu prefer să le iau din timp, decât să las pe ultima sută de metri, pentru că intru în panică. În plus, simți altfel din punct de vedere al bugetului. Am atâtatea de luat că nici nu știu de unde să încep. Mai sunt fix 48 de zile așa că: SĂ ÎNCEAPĂ MOBILIZAREA!

Apropo de spiritul Crăciunului, la comanda trecută de pe Notino, mi-am luat niște geluri de duș de la Dermacol. V-am spus cât sunt de faine, așa că îmi fac stoc de arome crăciunistice. Să le încercați neapărat. O să mă pomeniți. Cele de mai jos sunt deja în coșul de cumpărături.

Acum că v-am pus în temă cu ce mi-aș dori eu anul acesta de Black Friday, aștept cu mare interes să îmi spuneți voi ce “vânați”?

Please follow and like me:
fb-share-icon

26 thoughts on “BLACK FRIDAY – GOANA DUPĂ REDUCERI

  1. Cosmetice, clar! 😀 Nu sunt de neglijat nici magazinele din afara, eu, spre exemplu, voi urmari reducerile de pe Asos, Deciem si Look Fantastic. 🙂 Abia astept Black Friday.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *