Beauty

Cosmetic Plant Lift Up – Gel Lift Instant cu Acid Hialuronic

V-am mai scris despre Cosmetic Plant. Îmi place mult acest brand. Produse accesibile și foarte calitative.

Am descoperit acest produs de curand, și de atunci nu-mi lipsește din rutina de îngrijire a tenului.

Hai să descoperim împreună câte ceva despre acest gel.

DESPRE PRODUS

Cu o textură ultra-absorbantă, concentrată în ingrediente active, Gelul Lift Instant formează pe suprafața pielii o peliculă invizibilă cu rolul de întindere și diminuare a ridurilor.

LIFTONIN®-XPRESS este un ingredient inovativ extras din Porphyridium Cruentum, o algă originară din Marea Roșie, cu efect de lifting instant. Testele in-vivo efectuate de producătorul ingredientului activ au demonstrat efectul de întindere ce apare după 1-5 minute și se menține până la 6 ore, reducerea ridurilor din zona ochilor cu 31% după o oră de la aplicare și scăderea rugozității pielii cu 12%.

Acidul hialuronic reduce adâncimea ridurilor prin umplerea acestora din interior.

RiboxylTMul stimulează metabolismul celular și sinteza componentelor structurale ale matricei extracelulare (acid hialuronic, colagen și elastină), limitâmd astfel degradarea țesutului dermic, restabilește coeziunea dermo-epidermica și, astfel, previne pierderea fermității pielii.

Extractul de magnolie prezintă proprietăți antioxidante și anti-inflamatoare.

Vitamina E încapsulată acţionează ca un hidratant din interior, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii prin inhibarea peroxidării lipidelor.

Mod de utilizare

Se aplică dimineaţa pe pielea curată şi tonifiată a feţei, gâtului şi decolteului, prin mișcări delicate, fără a insista. Poate fi folosit de sine stătător de către persoanele cu ten mixt, sau aplicând după acesta Crema Antirid de zi din aceeași gamă în cazul persoanelor cu ten normal.

RiboxylTM este folosit sub licența Lucas Meyer Cosmetics.

Nu conține parfum!

0% parabeni, parafine

CUM ÎL FOLOSESC EU

Dimineața și seara, ca produs unic, sau combinat cu o cremă hidratantă, sau matifiantă (în funcție de momentul zilei în care îl aplic).

Ce pot să vă spun este că nici nu îl simți. Are o textură atât de ușoară, ce se absoarbe imediat în piele. Nu lasă peliculă grasă, și ori sunt eu paranoia, ori întinde pe bune pielea.

Dimineața îl folosesc deseori ca bază de machiaj, iar seara îl aplic înainte de crema hidratantă. Am impresia că orice cremă aplicată după acest produs se întinde mult mai bine.

Merită toți bănuții.

Cine l-a mai încercat mânuțele sus 🙂

Please follow and like me:
fb-share-icon

2 thoughts on “Cosmetic Plant Lift Up – Gel Lift Instant cu Acid Hialuronic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *