Lifestyle

SWEETERIA – ALCHIMIE ÎN CIOCOLATERIE

BRAND NEWS

N-am mai scris de o perioadă bună. N-am avut timp, sau mai bine zis inspirație, pentru că treaba asta cu „n-am timp” e relativă. Dacă vrei ceva cu tărie, îți faci cumva timp.

Lăsând justificările la o parte :), astăzi vreau să vă aduc în atenție un brand românesc ce pare foarte fain. Spun pare, pentru că n-am încercat încă produsele lor, deci nu o să fac vreo recenzie aici, vreau doar să vă prezint și noutăți ce mi se par mie demne de încercat.

După cum spuneam și în acest articol, în ultimii ani stilul de viață sănătos a luat amploare pe toate planurile, mai ales în tot ceea ce înseamnă online. Și e foarte ok că se întâmplă asta atât timp cât nu hiperbolizăm acest aspect.

Oamenii ăștia transmit un vibe super pozitiv în online, au recenzii pozitive, și par foarte intersați de nevoile și părerea clientului. Iar în comerț un client mulțumit înseamnă mulți alții pe drum.

DESPRE SWEETERIA

Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri exclusiv pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate, pentru toti aceia care pun sanatatea proprie si a familiei in topul prioritatilor.

„Ca in orice poveste de succes, am pornit de la un vis si am dorit sa-l transformam in realitat. Visul de a ne putea bucura de gustul adevarat al dulciurilor de calitate, dupa formule naturale, fara a face rabat de la calitatea ingredientelor.”

Astfel, Sweeteria a devenit laboratorul alchimistului modern, in care vei gasi produsele preferate in forme inedite, lucrate manual, cu migala si atentie pentru detaliu, in serie limitata. Acest aspect asigura un flux continuu al procesului si, implicit, o prospetime permanenta a acestora.

„Dorim sa redeschidem optiunile tuturor catre o lume cu gusturi noi, reinventate si autentice, in care noi si sanatatea noastra si a familiei noastre este prioritara.”

Îmi place teribil modalitatea de exprimare prin care își prezintă brandul. Te învăluie efectiv în povestea lor.

Imagineaza-ti o lume asa cum ti-o doresti. Orice schimbare este posibila atunci cand ne-o dorim cu adevarat, iar pentru acest lucru este nevoie, in principal, de doua lucruri fundamentale: vis si actiune. Pornind de la aceasta convingere, noi ne-am deschis aripile si am pornit de la vis, spre schimbare. Dorim sa construim o lume mai sanatoasa, cu produse sigure pentru intreaga familie, cu ingrediente de calitate, care sa raspunda aceleiasi nevoi (comuna tuturor) de “ceva dulce”, dar care sa aduca doar beneficii in urma consumului. Am facut, astfel, primul pas si am creat Sweeteria, pentru toti cei interesati de o viata sanatoasa. „, spun aceștia pe site-ul lor.

PRODUSE

CIOCOLATĂ;

CEREALE;

CREME TARTINABILE & DULCEȚURI;

NAPOLITANE;

DULCIURI DE-A GATA.

Eu sper că v-am făcut deja poftă, pentru că este un brand care promite, și a cărui produse arată într-un mare fel.

Dacă le-ați încercat aștept părerile voastre în comentarii.

Produsele și multe alte informații găsiți aici.

Îi găsiți și pe instagram, acolo unde i-am descoperit și eu de fapt 🙂

Până data viitoare vă pup, și vă aștept pe instagram, acolo unde postez cel mai des.

Please follow and like me:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *