Lifestyle

STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS CU SANO VITA

Astăzi vreau să continui seria poveștilor românești de succes, cu SANO VITA.

În ultimii ani stilul de viață sănătos a luat amploare pe toate planurile, mai ales în tot ceea ce înseamnă online. Și e foarte ok că se întâmplă asta atât timp cât nu hiperbolizăm acest aspect.

POVESTEA SANO VITA

Sano Vita a luat naștere în 1995, dintr-o dorință de educare a publicului și de schimbare a stilului de viață românesc. 
Filozofia Sano Vita recomandă folosirea unor produse alimentare naturale, de calitate și bogate în nutrienți pentru pregătirea meselor de zi cu zi. 
Sano Vita este o companie certificată ecologic RO-ECO-008 și aderă la standardele internaționale de management de mediu, calitate și siguranță a alimentelor.

CUM A ÎNCEPUT POVESTEA SANO VITA

“Povestea noastră vine dintr-o vreme în care oamenii cumpărau mâncare pentru a se satura, fără să se gândească la aportul nutrițional, la colesterol sau vitamine. Apariția multor produse alimentare pe piața din Romania, imediat dupa ’89, a fost o binecuvântare, dar în același timp o ispită, pentru că oamenilor le-a fost greu să aleagă cele mai bune produse.


Într-o cultură unde a avea carne pe masă în fiecare zi era semn de bunastare, iar prăjeala, grăsimea și zahărul stăteau la baza alimentației, recunoaștem că soluția Sano Vita a fost destul de greu de implementat. În 1995, când firma noastră și-a început activitatea, românii nu erau familiarizați cu modelul de alimentație propus de noi. Spre exemplu, obiceiul de a manca cereale, semințe și fructe deshidratate la micul de jun, era inexistent. Suntem printre primii care au adus fulgii de cereale în Romania și unii dintre cei dintâi care care au așezat la locul potrivit produsele din soia nemodificată genetic.” CITAT PRELUAT DE PE SITE-UL OFICIAL

Și dacă e să judecăm un pic treaba asta la rece, putem deduce clar că trendul ăsta cu stilul de viață sănătos vine din posibilitatea omului de a alege, și de a avea de unde alege. Pentru că cu cât ai mai puține opțiuni, nu-ți rămâne decât să te mulțumești cu ce ai, sau să cauți alternative.

MISIUNEA BRANDULUI

Misiunea  este aceea de a educa oamenii în a consuma alimente sănătoase și de a-i ajuta să își formeze deprinderi alimentare corecte, cu beneficii majore asupra calității vieții.

PRODUSE

Gama de produse Sano Vita acoperă întregul spectru vegetarian și include fulgi, paste și alte derivate ale cerealelor integrale, fructe uscate, semințe, leguminoase, băuturi vegetale și produse apicole. Produsele noastre au o înaltă calitate și pot fi folosite pentru pregătirea unor preparate simple sau complexe.

Intrați pe sanovita.ro , și veți descoperi o mulțime de produse.

  • MUSLI
  • CEREALE ȘI FULGI DE CEREALE
  • BĂUTURI
  • FRUCTE USCATE
  • SEMINȚE ȘI NUCI
  • PRODUSE DIN SOIA
  • PRODUSE APICOLE
  • DULCIURI ȘI SNACKSURI
  • PASTE INTEGRALE
  • LEGUMINOASE

Eu cumpăr cerealele doar de la ei, și vă las mai jos câteva sortimente pe care le folosesc pentru micul dejun. Trebuie să recunosc că dimineața nu prea mănânc, dar uneori am chef de un iaurt cu cereale, câteva feliuțe de banană, fructe de pădure, un praf de scorțișoară și credeți-mă că e DELICIOS ȘI FOARTE SĂȚIOS.

De ceva timp am dat de gustul rondelelor din grâu expandat cu glazură de cacaco. Înlocuiesc cu succes ciocolata.

Iar dacă avem amatori de clătite prin zonă, vă recomand să încercați untul de arahide cremos. E ce trebuie 🙂

Voi ce produse SANO VITA folosiți?

Please follow and like me:

2 thoughts on “STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS CU SANO VITA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *